• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
Jen bych se ještě chtěl omluvit, zapomněl jsem napsat heslo od souboru. Takže heslo je: interovamapa. Ještě bych taky chtěl zmínit že savy na které jsem dal save, nejsou ty co byly v zadání. Mapu pro BW budu stavit zítra. S velkou úctou Inter

Naposledny upraveno:

EliteLoki

Velmi známý člen
já mám dve lebo 1 už bola urobena pred mesiacom ked som sa nudil a tá SW mapa tak tiež pred mesiacom robím novú totižto :D

Kopsik

Velmi známý člen
ja by som sa zucasnil ale neviem ako mam dat aby som mohol stavat BW mapu :p :D lel :D alebo aj by som vedel ale wake keby ti skor poslem save kedze to budem robit na Single :D ? @MrWakeCZ

mikell

Nový člen
ehm nebude vadit když nebudu dělat command blocky? já moc neumím příkazy a tak bych chtěl jen stavět (umím s world editem)

S

Spirit

Návštěvník
Kto písal niečo s command blocky? o_O Žiadne command blocky nepotrebuješ. Stačí keď budeš vedieť stavať pekne a ovládať WorldEdit, VoxelSniper. :p (beaver)

BreT

Aktivní člen
Hele, ono to ozaj u mna nejde... už ma minecraft nebaví.. keby bolo niečo iné ako urobiť niečo že nejaky svet alebo ostrov alebo take niečo ale bedwars a skywars to ozaj ne.. to je pre mna.. takže toto nejdem robiť.. držím palce ostatným hlavne happymu :) ja si idem dostavať villu na Creative :) to mi stači..

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Hele, ono to ozaj u mna nejde... už ma minecraft nebaví.. keby bolo niečo iné ako urobiť niečo že nejaky svet alebo ostrov alebo take niečo ale bedwars a skywars to ozaj ne.. to je pre mna.. takže toto nejdem robiť.. držím palce ostatným hlavne happymu :) ja si idem dostavať villu na Creative :) to mi stači..
Taky držím palce Happymu :p... No uvidíme, snad bude někdo s mimořádným talentem :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.