Nic proti pane Gootiiku, ale ty toho zjevně ještě dosti nevíš. Celkem jsi se mně dotkl, abych ti pravdu řekl. Do dotazníku jsem psal pouze pravdu, vím ... teď to nemyslíš přímo na mě, ale i tak ti zde objasním pár věcí ....
jen lež jen pro to že chtějí do skvělého Ateamu.
Pokud chtějí hráči do A-Teamu, tak mi prosimtě objasni, proč by lhali ? ... K čemu by jim to bylo ? Každý si myslí, jak je Adminování strašná sranda, ale je to Zodpovědnost, a to by si měli hráči především uvědomit .... A s právy přichází i veliká zodpovědnost ...
Poté je tu věk,můj názor je takový že nejde o věky ale o zkušenosti a prak si v oboru ať už je to Admin či Helper.
No většinou pokud mají lidé větší věk, tak většinou i větší zkušenosti. Ano není tomu vždy, ale v tomhle ohledu jde o věk a to z tohoto prostého důvodu: ... 1.) Malé děti neunášejí prohru, a tak zneužívají práv, dělají machry a nevím co ještě ... Dospělí nebo aspoň starší lidé nedělají takové voloviny
2.) Post ve vedení by měl být reprezentativní. Pochybuji, že by se nabírali lidé, jenž se neumějí normálně vyjadřovat.
3.) Chování a další faktory. Tím se zde, ale momentálně zabývat nehodlám.
Podle mě každý ví že musí být aktivní,mnoho lidí aktivní není,nepomáhat hráčům atd je pro ně normální.Mnoho lidí práv zneužívá dávají kicky bez důvodně a na hráče úplně nevnímají.Zajímá je jen hra.
Dále jsou tu hráči kteří na serveru hrají kratší dobu a zajímá je jen nábor.
Pokud se přihlašují na post ve vedení, tak by si měli lidé nejdříve v hlavě promyslet, kolik času mohou věnovat a zda by to nebylo lepší přenechat zkušenějších, aktivnějším, profesionálnějším lidem. Co se týče pomáhání, tak je dobré hráčům pomoci, ale narazil jsem za dobu co hraji Minecraft i na pitomce ... , kterým buď poradit opravdu nejde, nebo si z Vás dělají jen srandu. A od toho tu admini, helpeři a jiní výše povýšení hráči nejsou. Práva zneužívají především lidé pod 15 let, proto je tu mimo jiné také ta věková hranice.
Ti jenž nemají žádné zkušenosti( Hrají kratší dobu) by se neměli ani hlásit ...
Takže vás prosím nelžete při náboru.
Lžou pouze mladí lidé, ti starší již pochopili, že to nemá cenu, že se to nevyplácí, že se na všechno příjde. Proto je zde také ta věková hranice. Co se týče tvého vyjádření, myslím si, že taktéž patříš k těm mladším, ale to se tedy nebudu do tebe navážet apod. Funkci dle informací, co jsem se díval, tak plníš. Jenom jsem se zde chtěl vyjádřit, jak to vidím já ... Doufám, že jsem se tebe či jiných nijak razantně nedotkl, je to pouze můj názor, avšak PRAVDIVÝ ...
A teď k těm ostatním, to co jsem tu musel pročítat je opravdu hrůza .... Myslím si, že takto spamovat náborový topic je hrůza. Ale to teď není podstatné.
Takže příjemný večer, PVNST