• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Matrix, nevím čím jim to kazím ? Přidělávají Wake práci, je tam napsáno 15+ a navíc se to má zasílat do dotazníku. Ale já se tady s vámi nechci hádat, však myslím, že vám už jednou někdo z AT Týmu řekl, že 15+ je jedna z hlavních podmínek, tak proč to nerespektujete. Není v pravidlech napsáno, že se má AT respektovat a to co řekne, napíše platí ?

Ayweed300x

Nic :(
Podívej, Wake vlastní server... Hned mu došlo (asi), že bude mít práci to zvládat. Normálně si snad může přečíst všechny přihlášky, ne?

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Matrix, nevím čím jim to kazím ? Přidělávají Wake práci, je tam napsáno 15+ a navíc se to má zasílat do dotazníku. Ale já se tady s vámi nechci hádat, však myslím, že vám už jednou někdo z AT Týmu řekl, že 15+ je jedna z hlavních podmínek, tak proč to nerespektujete. Není v pravidlech napsáno, že se má AT respektovat a to co řekne, napíše platí ?
Mas pravdu,
nevim proc to kazdy resi.. Jsou podminky, maji se splnit.. Pak tu kazdy pise blbosti,
vznika spam, atd.. Nechapu proc se tu vyjadrujete, podminky tam, podminky sem.. Nesplnujete = neposilejte prihlasku..

Hejty beru,
jen tu pisu pravdu.

Delfik

Člen
Víš, já nic neřeším, jen se zastávám mladších :)
Zastáváš se někoho, kdo nerespektuje adminy a nedodržuje podmínky, jo ? Věř tomu nebo ne, ale mě je taky 14 a nikomu necpu ať mě vezme do AT, ať udělá výjimku... Zamysli se nad sebou.

Ayweed300x

Proč bych se měl nad sebou zamýšlet? Snad tu přihlášku odeslat můžou, ne? Nikdo si nemůže vybrat, kdy se narodí... Mají na to právo poslat nějakou přihlášku... Aspoň to snad můžou zkusit, ne?

Delfik

Člen
Matrixi, jsou nějaká pravidla, které je potřeba dodržovat, ne ? Jak by to tu vypadalo, kdyby nikdo nerespektoval pravidla, ba dokonce třeba zákony.

Ayweed300x

Já už se hádat nechci, vím, že tam jsou nějaká pravidla, ale každý má snad právo napsat přihlášku. Už nic nebudu psát, nechci, aby to dopadlo konfliktem.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.