• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Ha! (rofl) po 10 měsících to chtělo změnu. Je to již 3. Lobby Spawn na CraftManii a myslím, že toto se opravdu povedlo. Stavělo se přes 3 měsíce, zkoušeli se různé tvary a stále jsme se nemohli shodnout kolik tam narveme miniher. Nakonec se rozhodlo pro 3x3x3x3.
Chtěl bych tímto také poděkovat bývalému Builderovi a současnému Adminovi @SpiritV a Builderce @Ccarmel za nové lobby. x3 Zbytek myslím, dopoví samotné obrázky.

Nové lobby od @SpiritV a @Ccarmel A)

Naposledny upraveno:
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Mě se to moc libí x3 udělal jsem pár fotek

...........které se mi tady nevlezou....A)A)A)A)A)A)A)A)A)A)A) Alien invasion

Naposledny upraveno:
Ha! (rofl) po 10 měsících to chtělo změnu. Je to již 3. Lobby Spawn na CraftManii a myslím, že toto se opravdu povedlo. Stavělo se přes 3 měsíce, zkoušeli se různé tvary a stále jsme se nemohli shodnout kolik tam narveme miniher. Nakonec se rozhodlo pro 3x3x3x3.
Chtěl bych tímto také poděkovat bývalému Builderovi a současnému Adminovi @SpiritV a Builderce @Ccarmel za nové lobby. x3 Zbytek myslím, dopoví samotné obrázky.

Ale toho draka som si tam nevšimol

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.