• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DeniSVK

Aktivní člen
Dnes v 18:00 som išiel /warp p10 a tam bol sám Kubelub_CZ a bolo vyše 70% zničených blockov. Bohužial nestihol som screen. Hned ako ma uvidel tak začal kopať normálne. Ked kopal tak ničil tak 10x10 blokov asi cca :) Písal som mu Kubelub_CZ a on neodpovedal tak dalej kopal normálne. A po 10min mi napísal že wtf nejaká bug alebo čo. a má vyše 2.500.000blokov vykopaných to mi nepríde len tak normálne. A tuším mal pred pár dnami tak 1milion blokov. Je dosť možné že teraz nebude hck používať kedže ma uvidel :) a potom po 10min sa odpojil zo serveru. A má 85tagov.. Nejako mega som ho nevidel kupovať Lucky key takže odkial by to asi len tak mal. Tak ho skúste po tajomky sledovať :)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Dnes v 18:00 som išiel /warp p10 a tam bol sám Kubelub_CZ a bolo vyše 70% zničených blockov. Bohužial nestihol som screen. Hned ako ma uvidel tak začal kopať normálne. Ked kopal tak ničil tak 10x10 blokov asi cca :) Písal som mu Kubelub_CZ a on neodpovedal tak dalej kopal normálne. A po 10min mi napísal že wtf nejaká bug alebo čo. a má vyše 2.500.000blokov vykopaných to mi nepríde len tak normálne. A tuším mal pred pár dnami tak 1milion blokov. Je dosť možné že teraz nebude hck používať kedže ma uvidel :) a potom po 10min sa odpojil zo serveru. A má 85tagov.. Nejako mega som ho nevidel kupovať Lucky key takže odkial by to asi len tak mal. Tak ho skúste po tajomky sledovať :)
Co se divis ? Ja mam na krumpu vytezenych cca. 3-4M blocku. (facepalm) A za dalsi, na prisonu mam neco okolo 100 tagu, a to ze je P10 ledacos vysvetluje. Bud jsi tak tupej ze nepoznas cheaty nebo jen zavidis, (a ne, nejsi prvni komu tohle pisu :) ).

Misery96

Dark Lord of the Sith
Jeste nejaka slova ? :)
Ano.. začneš se chovat slušnějí.. a to nejen k AT.. napsal podezření - nepíše tu jak každej "má číty ban.. důkazy sou pro sraby"

@DeniSVK příště zkus sehnat důkazy.. takhle si maximálně můžeme zapsat jeho jméno a doufat, že ho někdy potkáme

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Ano.. začneš se chovat slušnějí.. a to nejen k AT.. napsal podezření - nepíše tu jak každej "má číty ban.. důkazy sou pro sraby"

@DeniSVK příště zkus sehnat důkazy.. takhle si maximálně můžeme zapsat jeho jméno a doufat, že ho někdy potkáme
Omlouvám se :/ At už udělám cokoliv všechno poseru. :(

Misery96

Dark Lord of the Sith
Omlouvám se :/ At už udělám cokoliv všechno poseru. :(
By stačilo kdybys ubral arogance a přidal vztřícnosti ... copak sis nevšiml, že se snaží nahlásit někoho kdo pravděpodobně porušuje pravidla?
A ne, nejsem na tebe vysazenej, to si jen myslíš

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
By stačilo kdybys ubral arogance a přidal vztřícnosti ... copak sis nevšiml, že se snaží nahlásit někoho kdo pravděpodobně porušuje pravidla?
A ne, nejsem na tebe vysazenej, to si jen myslíš
Myslel jsem si :( Já uznávám svojí chybu ale to ze sebe nedostanu :(:(:( Nechci si tu hrát na chudáčka ale já jsem prostě ubohý a to se asi nezmění :(:(:(

Kdyby ses jen pořádně podíval, věděl bys že jsem tam byl ještě s Lolkins_CZ a Samko97... Nevím jak si viděl nebo neviděl jak těžím, ale já těžím zleva doprava a pak zase zprava doleva a takhle to dělám dokola... Oni byli úplně dole a já nahoře...A že mám 85 tagu... Ono taky já ty klíče nekupuju...Lolkins_CZ a Samko97 mi je shánějí takže já jen ani kupovat nemusím... Nic víc k tomu nemám

DeniSVK

Aktivní člen
.. taku jamu tam vykope za pár sekund.. a vždy ked tam idem tak vždy ho vidím ako sa portne niekam :/ a myslím že vtom idu viacery :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
čo to je ten nuker. Kubelub_CZ je mi to jedno.. videl som ako si to ničil no koment :D
Ale ta fotka nic nedokazuje, třeba to byl on ale na fotce je vidět pouze jáma, bohužel. Avšak kubelube, jestli lžeš bylo by lepší se přiznat a přestat hacky používat.

DeniSVK

Aktivní člen
Ok, ale čo to je ten nuker? :) už su tam take jamy neny.. tuším prestal :) :D a ako to mám odfotiť sním ked furt ide preč? :/ a ešte aj ked tam vždy niekoho má kdo ma sleduje

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.