• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DeniSVK

Aktivní člen
Dúfam že nick tam je vidieť. A presne som vedel že vtom idu viacery.. Ale videl som Kubeluba ako to ničil :)

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Toto je Huzuni 3.5 (Nepýtajte sa ako to viem :p) a nuker tam robí presne toto... Klikneš si na block a začne ti ťažiť... toto je iba moja špekulácia takže to neberte vážne. ( a naozaj sa nepýtajte zkadiaľ to viem :D )

Keyio

00:00 AM
Je to tak těžké ho natočit? Podle screenů nukera téměř nikdy nepoznáte, pokud tam není vidět ta exploze.

Keyio

Ale asi že sa nedá natočiť keď už tam dávno nie je že? :D
A jak to pak má řešit admin, který nemá důkazy o tom, že ten hráč používá program třetí strany.
Tyto screeny jsou absolutně nepoužitelné jako usvědčující důkaz, z vykonávání porušování pravidel serveru Craftmania.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
A jak to pak má řešit admin, který nemá důkazy o tom, že ten hráč používá program třetí strany.
Tyto screeny jsou absolutně nepoužitelné jako usvědčující důkaz, z vykonávání porušování pravidel serveru Craftmania.
to máš zase pravdu. Potom by sa to asi malo locknúť za nedostatečné dôkazy že?

Keyio

to máš zase pravdu. Potom by sa to asi malo locknúť za nedostatečné dôkazy že?
Ano ale i ne. Nadpis tématu je PODEZŘENÍ.

Hráč pouze upozornit Admin Tým, aby si dávali pozor na hráče, který může ale nemusí mít cheaty. Tady diskuse ani neměla být, bylo to pouze oznámení hráče k admin týmu, ne k ostatním hráčům.

Ahoj, video ve kterém jsem zachytil Samko97 při činu mám, jenomže mi nejde dát na craftmanii, kvůli chybě : The uploaded file does not have an allowed extension. Proto jsem vyzkoušel jestli jde posílat přes e-mail, a vyšlo to, takže kdyby nějaký admin byl schopen mi napsat svůj e-mail a dal by mi svolení mu poslat ten mail, tak by se to vyřešilo..

S pozdravem Spidet_753.

1KND1

Velmi známý člen
Ahoj, video ve kterém jsem zachytil Samko97 při činu mám, jenomže mi nejde dát na craftmanii, kvůli chybě : The uploaded file does not have an allowed extension. Proto jsem vyzkoušel jestli jde posílat přes e-mail, a vyšlo to, takže kdyby nějaký admin byl schopen mi napsat svůj e-mail a dal by mi svolení mu poslat ten mail, tak by se to vyřešilo..

S pozdravem Spidet_753.
dej to na YT a posli sem odkaz ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.