• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DeniSVK

Aktivní člen
Videl som ta tam ako si to tam ničil.. ked som išiel fotiť si odišiel tak sa nehraj že ty nič aspom

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Videl som ta tam ako si to tam ničil.. ked som išiel fotiť si odišiel tak sa nehraj že ty nič aspom
Já bych se tu nedohadoval, může to být pravda ale i nemusí, hold, jestli-že se chcete hádat tak radši v SZ. :/ Ale začínám mít podezdření že kubelub toho nukera opravdu má.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Misery, ted jsem přes sdílko na skype zkontroloval jeho složky a další kravinky okolo toho. Nic jsem nenašel takže dle mého nic nemá. :)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Misery, ted jsem přes sdílko na skype zkontroloval jeho složky a další kravinky okolo toho. Nic jsem nenašel takže dle mého nic nemá. :)
To že to mohl smazat nebo nahradit složku za čistou tě nenapadlo? .. Tohle kontrolování je kravina, který nemůžeš věřit

DeniSVK

Aktivní člen
Jako, už sa to asi nezistí že niečo má. Ale podla mna to nahradil složkou videl som ho na vlastne oči. Sice veľa ludí mi to neuverí.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.