Já bych se tu nedohadoval, může to být pravda ale i nemusí, hold, jestli-že se chcete hádat tak radši v SZ. :/ Ale začínám mít podezdření že kubelub toho nukera opravdu má.Videl som ta tam ako si to tam ničil.. ked som išiel fotiť si odišiel tak sa nehraj že ty nič aspom
Já je nepoužívám, klidně někdy všem ukážu jak já těžím...Ale ta fotka nic nedokazuje, třeba to byl on ale na fotce je vidět pouze jáma, bohužel. Avšak kubelube, jestli lžeš bylo by lepší se přiznat a přestat hacky používat.
Přidej si mě na skype-mrsmitchellka ... Mohl bys mi dát sdílko a já si tě prověřímJá je nepoužívám, klidně někdy všem ukážu jak já těžím...
Začínám si myslet že ty hacky doopravdy má, ted to učitě maže, pak si mě dá na skype a nebude mít nic.Kubelub_CZ twl ale pochop že ked otom vieš tak je jasne že prestaneš no nič ale videl som ta
Nic nemažu, jen nemám čas být 24/7 online na fórku -_-Začínám si myslet že ty hacky doopravdy má, ted to učitě maže, pak si mě dá na skype a nebude mít nic.
Maj sa pekne byeTohle jsem udělal já? :O Jen že o tom nevím...
njnpěkná blbost
Proč mu to píšeš ? Ještě není jasné že ty hacky doopravdy má. -_-Maj sa pekne bye
Prosím.. vymysli a udělej ho.. jestli bude 100%funkční, do konce života za tebe zaplatím cokoliv si řeknešHej no ked neviete vymyslieť anticheat na "Wurst" hold Váš problém
To že to mohl smazat nebo nahradit složku za čistou tě nenapadlo? .. Tohle kontrolování je kravina, který nemůžeš věřitMisery, ted jsem přes sdílko na skype zkontroloval jeho složky a další kravinky okolo toho. Nic jsem nenašel takže dle mého nic nemá.