• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

endrmans

Aktivní člen
Zdravím vás. (bear)

Je tu očekáváná tvorba profilovek na přání!
Jestli-že máš zájem o profilovku se svým skinem, tak čti dál.
Budu od Tebe potřebovat následující věci ve správném pořadí.

1) Jméno v MC / Pokud jsi warez (Steve či Alex), můžeš mi poslat odkaz na skin (ODTUD)

2) Brnění (ANO / NE) - Pokud ano, napiš kterou část a materiál (Např. dia helmu + iron kalhoty)

3) Item, který budeš držet v ruce (Musí se jednat o MC item, popř. si vyber z Vánoční nabídky)

Vánoční nabídku nalezneš ZDE (Pro výběr stačí napsat dané číslo položky)

4) Odkaz na pozadí (Nejlépe rozlišení 800x800 či 1920x1080, žádné odkazy na Google obrázky!)

5) Barva rámečku (Může být i více barev, např. červeno-bílá)

Každý uživatel má právo pouze na jednu profilovku a jakmile jednou objednávku odešleš, již ji neměň, protože bude vytvořena dle Tebou zadaných instrukcí, takže pokud si pak vzpomeneš, že jsi na něco zapomněl/a, tak to opravdu ne. Radši si 3x zkontroluj všechny body a poté objednávku odešli. (artist)

Označením SOUHLASU Ti potvrzuji objednávku, která bude následně vytvořena.

Jako vždy připomínám, že vytvoření profilovky je zdarma a jediné, co žádám, je trpělivost a tím, že budeš spamovat s tím, že kdy bude Tvá profilovka vytvořena, leda tak docílíš toho, že nebude vůbec, proto stačí vyčkat a určitě se dočkáš.

Zde jsem narychlo vytvořil Vánoční profilovku s nějakými věcmi z Vánoční nabídky, abyste měli alespoň nějaký přehled, jak to vypadá.

[ Akce platí od 11.11. do 31.11. ]
1. endrmans
2. ne
2. dia mec
3. http://img.hqhdwalls.com/uploads/wallpaper/files/sta/stained-glass-geometry-cubes-wallpaper-53cc1c7a07e18.jpg
4. modrocerna
dik moc ;)

Cheap_

(・∀・ )
@DominiChulmeSK Timto pristupem se max. dockas toho, ze Ti nic nebude vytvoreno..

@TewQuxes Jaky skin? V Tve prvni objednavce jsi uvedl jen jmeno a to skin nema, proto jsem to takvytvoril a je snad jasne napsano, ze se bere pouze 1 objednavka a ze si to mate poradne promyslet, nez objednavku postnete..

@hihiji Nevim, nac delas vice jak jednu objednavku, kdyz mas zasadne delat jen jednu. Obrazky z Googlu nechci.

Nevim, u nekterych jedincu mi prijde, jako kdyby neumeli cist.. (facepalm)

Hihijak_CZ

Velmi známý člen
@DominiChulmeSK Timto pristupem se max. dockas toho, ze Ti nic nebude vytvoreno..

@TewQuxes Jaky skin? V Tve prvni objednavce jsi uvedl jen jmeno a to skin nema, proto jsem to takvytvoril a je snad jasne napsano, ze se bere pouze 1 objednavka a ze si to mate poradne promyslet, nez objednavku postnete..

@hihiji Nevim, nac delas vice jak jednu objednavku, kdyz mas zasadne delat jen jednu. Obrazky z Googlu nechci.

Nevim, u nekterych jedincu mi prijde, jako kdyby neumeli cist.. (facepalm)
Čipe ok, takže ta 1 žádost je dobrá ?

Cheap_

(・∀・ )
Čipe ok, takže ta 1 žádost je dobrá ?
To, ze nebyla hned vytvorena, neznamena, ze je spatne. Sam jsi si mohl vsimnout toho, ze to nejakou chvilku trva a ze je zde pomerne dost objednavek. Staci jen pockat, nic vic..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.