• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Jessynka

Aktivní člen
Ahoj.. :D
Na CraftManii hraji nějakou tu dobu. Poznala jsem fajn lidi.. A lidi.. Který mi nestojí ani za řeč. :D
Lidi kteří tu nebudou.. 1) buď jsem na vás zapomněla.. :D 2) Nebo vás nemám v lásce a nechci se vyjadřovat.. :D
1) @Ajaa_CZ Ajuško.. Jsem hrozně ráda že jsem tě poznala. Jsi super holka :} Mám tě hrozně moc ráda <33 Bavíme se spolu už nějakou dobu.. A taky přes všechny hádky.. 20.12.2015.. Náš první oficiální hovor :3 Nebo poslední týden prázdnin.. Nejlepší 4. dny <3 #Jdi první já pojedu na unicornovi!/Lámání kliky "Kytka, kytka,kytka.. :DDD"
2) @Andyy_CZ Andynko.. Ze začátku jsme se nemusely. Ale.. Po nějaké době hejtování jsme si uvědomily že to takhle nepůjde.. Začaly jsme se bavit.. A teď? Milujeme se <3 xdd Nejlepší 4. dny u vás.. Jsem ráda že jsi mohla alespoň na přespávačku ve stanu :D:D:D:D Nezapomenutelný zážitky.. <3
3) @Kajaa_CZ Kajuško.. Pamatuji jsi, že my dvě jsme se také pohádaly.. A teď se opět milujeme.. :D <3Nezapomenu na ten nákup hned první den.. :D:D:D:D Přespávačka ve stanu.. :DDDD nejlepší 4. dny.. (Ano zase.! :D)
4) @Aziwen AzynQo.. :D Fajne kámoš ^^ #NašeHejty :dd "Dneska už budu mluvit" .. nakonec stejně ne .. xddd
5) @PupikCZ Pupyno.. My dva jsme měli vždy problémy.. Nikdy jsme se neměli rádi. A upřímně mi to ani nechybí.. :D Teď si občas napíšeme a neřešíme se. Tak doufám že to tak zůstane aj nadále. :D
6) @MrZaky Zakyno.. Jsi fajn admin.. :D Děkuju za donate.. #JessinaSockovalaNaSkyblocku.:D
7) @stefanbabiak Ftefanku.. :D:D Vždy když ti napíšu.. "hacker" či něco takového hned přijdeš. Jsi ochotný a dobrý admin. :D
8) @Jacob_SK Prasátko :} Nevím co zrovna k tobě napsat. Je s tebou "někdy,, sranda.. :D #CmkovéPrasátko:}
9) @Corulee16 Bffko :Đ Ze začátku jsem tě nenáviděla.. Ty víš o co go.. :D Teď mi nevadíš.. Dá se s tebou v pohodě pokecat :} :D:DDD
10) @Frouzn_CZ Frouzne přestaň to strkat do Áji, děkuji! :dd Máš zákaz :c HAHAHA #NaučíšMěPvP:--)))))
11) @Dykol Dykole.. Spolu jsme si to nějak vyříkali. Nechci se s tebou nějak bavit. Ale nechci žádné spory nebo tak. Snad víš.. :D
Nevím koho dál.. :D HAHAHAHAHA
Btw Cori nesockuj :}
Ani nevím jak dlouho to hraju, ale to máš fuk. :dd
Cs :}

1) @Ajaa_CZ Ajuško.. Jsem hrozně ráda že jsem tě poznala. Jsi super holka :} Mám tě hrozně moc ráda <33 Bavíme se spolu už nějakou dobu.. A taky přes všechny hádky.. 20.12.2015.. Náš první oficiální hovor :3 Nebo poslední týden prázdnin.. Nejlepší 4. dny <3 #Jdi první já pojedu na unicornovi!/Lámání kliky "Kytka, kytka,kytka.. :DDD"
<3

ThomM_

No lifer (:
" 2) Nebo vás nemám v lásce a nechci se vyjadřovat.. :D "

A přesto si mě tu označila (wat)(hungry)
Nj, já tě taky moc miluju <33333 Jojo, neboj zůstane (finger)(inlove)(punch)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.