Jessynka
Aktivní člen
Ahoj.. 
Na CraftManii hraji nějakou tu dobu. Poznala jsem fajn lidi.. A lidi.. Který mi nestojí ani za řeč.
Lidi kteří tu nebudou.. 1) buď jsem na vás zapomněla..
2) Nebo vás nemám v lásce a nechci se vyjadřovat.. 
1) @Ajaa_CZ Ajuško.. Jsem hrozně ráda že jsem tě poznala. Jsi super holka :} Mám tě hrozně moc ráda <33 Bavíme se spolu už nějakou dobu.. A taky přes všechny hádky.. 20.12.2015.. Náš první oficiální hovor :3 Nebo poslední týden prázdnin.. Nejlepší 4. dny <3 #Jdi první já pojedu na unicornovi!/Lámání kliky "Kytka, kytka,kytka..
DD"
2) @Andyy_CZ Andynko.. Ze začátku jsme se nemusely. Ale.. Po nějaké době hejtování jsme si uvědomily že to takhle nepůjde.. Začaly jsme se bavit.. A teď? Milujeme se <3 xdd Nejlepší 4. dny u vás.. Jsem ráda že jsi mohla alespoň na přespávačku ve stanu

Nezapomenutelný zážitky.. <3
3) @Kajaa_CZ Kajuško.. Pamatuji jsi, že my dvě jsme se také pohádaly.. A teď se opět milujeme..
<3Nezapomenu na ten nákup hned první den.. 

Přespávačka ve stanu..
DDD nejlepší 4. dny.. (Ano zase.!
)
4) @Aziwen AzynQo..
Fajne kámoš ^^ #NašeHejty :dd "Dneska už budu mluvit" .. nakonec stejně ne .. xddd
5) @PupikCZ Pupyno.. My dva jsme měli vždy problémy.. Nikdy jsme se neměli rádi. A upřímně mi to ani nechybí..
Teď si občas napíšeme a neřešíme se. Tak doufám že to tak zůstane aj nadále. 
6) @MrZaky Zakyno.. Jsi fajn admin..
Děkuju za donate.. #JessinaSockovalaNaSkyblocku.
7) @stefanbabiak Ftefanku..
Vždy když ti napíšu.. "hacker" či něco takového hned přijdeš. Jsi ochotný a dobrý admin.
8) @Jacob_SK Prasátko :} Nevím co zrovna k tobě napsat. Je s tebou "někdy,, sranda..
#CmkovéPrasátko:}
9) @Corulee16 Bffko :Đ Ze začátku jsem tě nenáviděla.. Ty víš o co go..
Teď mi nevadíš.. Dá se s tebou v pohodě pokecat :} 
DD
10) @Frouzn_CZ Frouzne přestaň to strkat do Áji, děkuji! :dd Máš zákaz :c HAHAHA #NaučíšMěPvP:--)))))
11) @Dykol Dykole.. Spolu jsme si to nějak vyříkali. Nechci se s tebou nějak bavit. Ale nechci žádné spory nebo tak. Snad víš..
Nevím koho dál..
HAHAHAHAHA
Btw Cori nesockuj :}
Ani nevím jak dlouho to hraju, ale to máš fuk. :dd
Cs :}
Na CraftManii hraji nějakou tu dobu. Poznala jsem fajn lidi.. A lidi.. Který mi nestojí ani za řeč.
Lidi kteří tu nebudou.. 1) buď jsem na vás zapomněla..
1) @Ajaa_CZ Ajuško.. Jsem hrozně ráda že jsem tě poznala. Jsi super holka :} Mám tě hrozně moc ráda <33 Bavíme se spolu už nějakou dobu.. A taky přes všechny hádky.. 20.12.2015.. Náš první oficiální hovor :3 Nebo poslední týden prázdnin.. Nejlepší 4. dny <3 #Jdi první já pojedu na unicornovi!/Lámání kliky "Kytka, kytka,kytka..
2) @Andyy_CZ Andynko.. Ze začátku jsme se nemusely. Ale.. Po nějaké době hejtování jsme si uvědomily že to takhle nepůjde.. Začaly jsme se bavit.. A teď? Milujeme se <3 xdd Nejlepší 4. dny u vás.. Jsem ráda že jsi mohla alespoň na přespávačku ve stanu
3) @Kajaa_CZ Kajuško.. Pamatuji jsi, že my dvě jsme se také pohádaly.. A teď se opět milujeme..
4) @Aziwen AzynQo..
5) @PupikCZ Pupyno.. My dva jsme měli vždy problémy.. Nikdy jsme se neměli rádi. A upřímně mi to ani nechybí..
6) @MrZaky Zakyno.. Jsi fajn admin..
7) @stefanbabiak Ftefanku..
8) @Jacob_SK Prasátko :} Nevím co zrovna k tobě napsat. Je s tebou "někdy,, sranda..
9) @Corulee16 Bffko :Đ Ze začátku jsem tě nenáviděla.. Ty víš o co go..
10) @Frouzn_CZ Frouzne přestaň to strkat do Áji, děkuji! :dd Máš zákaz :c HAHAHA #NaučíšMěPvP:--)))))
11) @Dykol Dykole.. Spolu jsme si to nějak vyříkali. Nechci se s tebou nějak bavit. Ale nechci žádné spory nebo tak. Snad víš..
Nevím koho dál..
Btw Cori nesockuj :}
Ani nevím jak dlouho to hraju, ale to máš fuk. :dd
Cs :}