• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
BqYvDdZ.png
Tak a máme tu další novou minihru, tentokrát je to SpeedBuilders! O co v této hře jde? To si povíme! :)

Základem hry je postavit, co ti Gwen (Guardian) určí, čím rychlejší a přesnější to bude tím lepší šance na postup. Pokud se ti to nepovede a budeš ten nejhorší ze všech hráčů, vypadneš.

Ve hře se dá také použít double jump - 2x mezerník kdyby jsi chtěl/a vyskočit na svojí stavbu. Fly v této hře nenajdeš, aby to nebylo tak easy. :)

Coiny (aktuálně 3.0x mutliplier)
  • Výhra - 30CC
  • Prohra - 10CC
Takže přeju všem hodně štěstí při stavbách a hurá do toho! BuildBattle zůstalo také :)

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Supeer ale bylo by taky super kdybyste se neopičili po ostatních mini-hrách a možná jednou zkusili vyrobit svojé mini-hru? :D
Jen nápad XD

Já nevím třeba jako mini-hru můžete udělat "kdo má nejlepší skin/oblečení", že by si hráči mohli vybrat obleční a headky z nabídky, nějak udělat křídla a třeba brýle atd. a potom by to hráči hodnotili, a nemohli by hlasovat pro to svoje ? :D
Protože na creatvu jsou posedlí tim "miss", tak možná byste se toho miss spamu zbavili :D

Já nevím třeba jako mini-hru můžete udělat "kdo má nejlepší skin/oblečení", že by si hráči mohli vybrat obleční a headky z nabídky, nějak udělat křídla a třeba brýle atd. a potom by to hráči hodnotili, a nemohli by hlasovat pro to svoje ? :D
Promiň, ale tvůj nápad je lehce.. Noo, jak to říct? Retardovaný.. :p

Ty jseš taky trochu retardovaný, když se tu chováš jako když se tu vyznáš miliony let a jseš nejlepší a všem radíš, když ses teprve registroval v úterý :D

Ty jseš taky trochu retardovaný, když se tu chováš jako když se tu vyznáš miliony let a jseš nejlepší a všem radíš, když ses teprve registroval v úterý :D
Kamáráde/ko. To že jsem se registroval v úterý neznamená, že jsem retadovaný ;) A normálně jsem ti jen napsal, že tvůj nápad je tak trochu stupidní :) Tím jsem tě nechtěl urazit, ale jen motivovat na vymyslení něčeho lepšího :) Chápu, že to vyznělo tak trochu výsměšně.

Supeer ale bylo by taky super kdybyste se neopičili po ostatních mini-hrách a možná jednou zkusili vyrobit svojé mini-hru? :D
Jen nápad XD
Měla by sis založit server a pak něco přidávat a pak mi do toho žačít kecat, děkuji ;) Ono je sice hezký napsat "vymyslete si", jenže vymysli něco aby to nebyla sračka a hráli to hráči. Hm ticho, tak radši mlčte. Protože ono je jednoduchý kecat, ale těžší je něco udělat.

Měla by sis založit server a pak něco přidávat a pak mi do toho žačít kecat, děkuji ;) Ono je sice hezký napsat "vymyslete si", jenže vymysli něco aby to nebyla sračka a hráli to hráči. Hm ticho, tak radši mlčte. Protože ono je jednoduchý kecat, ale těžší je něco udělat.
souhlas ono server opravdu není jen tak já jsem na svém localhost serveru 2 dny řešil jen to aby mi konečně šlo chodit :D

TEST

Žádný uživatel není online.
Status