• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
teggitw.png

Tak a je to tady, po dlouhém čekání je tu náš první Custom modpack na CraftManii. Co nabízí? Jak se dostaneš na server? To se dozvíš v tomto příspěvku!

O čem je modpack?
Jak jsem psal, je to technicky založený modpack. Nenajdeš tam proto nějaký extra questy a kouzla ale technické věci. IndustrialCraft, AppliedEnergetics2, BigReactors a mnohem víc.

Na jaké verzi je modpack?
Pouze na 1.7.10

Kde ho stáhnu?
Modpack se dá najít již nějaký pátek v Technic Launcheru, jinak se tam prakticky nedá dostat. Pro ty co mají cracknutou vezi Technic Launcheru mají výhodu, mohou jít rovnou na server. Aktuálně neposkytujeme mody extra do Forge.

Pokud tedy máš Technic Launcher stačí do vyhledávání zadat Teggit.
http://www.technicpack.net/modpack/teggit-1710.903574/

Jak se připojím?
Modpack má upravené menu, proto stačí pouze kliknout na "Hrát online". Na serveru je detekce i originálek, takže opět orginálky mají autologin a warezácí musí /login. :emoji_slight_smile:

Wiki
Na webu máme pro Teggit také extra Wiki. Kde najdeš přehled návodů a tipů pro mody! https://craftmania.cz/wiki/teggit/

Požadavky
V modpacku je přes 100 modů, proto doporučujeme si v Launcheru nastavic alokaci minimálně 2GB RAM a 64bit JAVU! Jinak vám modpack bude padat s "Out of memory".

Edit by Kopiis
K dispozici je již také instalátor, který nainstaluje módy do Vašeho MC (netřeba použít TechnicLauncher)
https://craftmania.cz/resources/teggit-1-7-10.4/

Komentáře

Status
Ahoj,
Stiahol som to, a klikol som na "Hrát" spustilo sa mi to a klikol som na "Multiplayer" ale ten server tam nemám. :emoji_smiley:

A když mám origo MC a nevim co je to nebo jak stáhnout Technick Launcher ?? (Ano jsem zaostalej) :emoji_smiley:

Tato chyba vzniká velmi ojediněle ze strany forge.
Pokud se ti to ještě nepodařilo, tak můžeš buďto dát přeinstalovat a nebo to vyhledat podle názvu a nebo mi napiš a já ti ten soubor hodím .např. na dropbox a dám ti odkaz :)

Ide sa vám tam pripojit? :D Lebo mne nie, píše mi to Failed to login: Invalid session (Try restarting your game)

Tato chyba vzniká velmi ojediněle ze strany forge.
Pokud se ti to ještě nepodařilo, tak můžeš buďto dát přeinstalovat a nebo to vyhledat podle názvu a nebo mi napiš a já ti ten soubor hodím .např. na dropbox a dám ti odkaz :emoji_slight_smile:
Jsem to zkoušel opsat tu URL,ale nahodilo to nějaký kod URL,takže to asi ten odkaz nefunguje.

Ide sa vám tam pripojit? :emoji_smiley: Lebo mne nie, píše mi to Failed to login: Invalid session (Try restarting your game)
na normal mc to značí to, že si na wareze a pripojuješ sa na origo server..ale keď máš origo a ideš na origo server, tak niekedy sa to bugne (cm má ten origo login, takže sa to dá brať ako iba origo server (o-hub)).. Jednoducho vypni a zapni mc launcher, pomáha to aspoň mne.

A nevíte proč mi to dělá tohle? xd http://prntscr.com/dpdfw3 Chvíli to tam mám a pak mi to crashne
Zkus přeinstalovat modpack, případně koukni, kolik jsi povolil launcheru RAM v nastavení.

Ide sa vám tam pripojit? :emoji_smiley: Lebo mne nie, píše mi to Failed to login: Invalid session (Try restarting your game)
Buďto se někdo přihlašuje za tvůj originální Minecraft a nebo jsi mezitím spustil obyčejný Minecraft. Restartuj celý launcher (kompletně) a pak ti to půjde. Nesmíš mezitím ale spustit druhý Minecraft. To se mi stává také. "Kradeš sám sobě Mojang session"

Jsem to zkoušel opsat tu URL,ale nahodilo to nějaký kod URL,takže to asi ten odkaz nefunguje.
Tak já ti plácnu na dropbox ten soubor a napíšu ti, kam ho vložit. Pošlu ti do SZ

na normal mc to značí to, že si na wareze a pripojuješ sa na origo server..ale keď máš origo a ideš na origo server, tak niekedy sa to bugne (cm má ten origo login, takže sa to dá brať ako iba origo server (o-hub)).. Jednoducho vypni a zapni mc launcher, pomáha to aspoň mne.
Urobil som to asi 3-krát, ja sa pýtam či sa tam hráčom ide pripojiť.. :D

TEST

Žádný uživatel není online.
Status