• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Čo si radšej pozriete?

• YouTube

• Twitch

• Pozerám aj streamy, aj YT videá

• Ani jedno

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Ako zdieľam váš názor. Lebo tie videá majú nulovú výpovednú hodnotu, ale dá sa si pekne privylepšiť. :D

Misery96

Dark Lord of the Sith
Ahoj,
Za mě určitě YouTube.. protože když sleduješ stream tak si to nemůžeš pauznout a dojít si kamkoliv (jídlo, pití, wc, zneužít @MrZakyho ) kdežto na youtube ano + si to můžeš přetočit

Brancesko

Hobbit
No :D
YouTube ako napísal Misery super vec. Pauzneš čo kedy chceš vieš si to pozreť. Tipujem, že sa to pýtaš kvôli tomu, že chceš začať točiť/stremovať na jednu z parciel (ak nie tak sry) :D. YTB neni až tak náročný na PC ale je náročný na "kvalitu" človeka ktorý videá robí. Musíš vedieť strihať zabere to viac času vždy si niečo nachystať (aspoň ja to tak mám :D).
A Twitch je úplný opak. PC a hlavne net treba mať výkonný pretož inak RYP. Ale Twitch má 3 veľké výhody:
Ak niekoho bavíš rýchle money
Nemusíš nič strihať, zapneš, hráš
Oveľa lepší kontakt s fans pomocou chatu ktorý každý streamer sleduje.

:D

BH666

Ahoj,
Za mě určitě YouTube.. protože když sleduješ stream tak si to nemůžeš pauznout a dojít si kamkoliv (jídlo, pití, wc, zneužít @MrZakyho ) kdežto na youtube ano + si to můžeš přetočit
Len to je asi jediná "väčšia" výhoda... :D

No :D
YouTube ako napísal Misery super vec. Pauzneš čo kedy chceš vieš si to pozreť. Tipujem, že sa to pýtaš kvôli tomu, že chceš začať točiť/stremovať na jednu z parciel (ak nie tak sry) :D. YTB neni až tak náročný na PC ale je náročný na "kvalitu" človeka ktorý videá robí. Musíš vedieť strihať zabere to viac času vždy si niečo nachystať (aspoň ja to tak mám :D).
A Twitch je úplný opak. PC a hlavne net treba mať výkonný pretož inak RYP. Ale Twitch má 3 veľké výhody:
Ak niekoho bavíš rýchle money
Nemusíš nič strihať, zapneš, hráš
Oveľa lepší kontakt s fans pomocou chatu ktorý každý streamer sleduje.

:D
A dovolím si nesúhlasiť s tým, že na YT musíš byť šikovný. :D Skôr ako streamer musíš byť inteligentnejší, lebo na YT môžeš točiť časť aj desaťtisíckrát a dáš tam len tú najlepšiu/podarenú, kde na twitchi nemáš tú možnosť. Výhoda je, že to zostriháš a v konečnom dôsledku to vyzerá dobre. To je výhoda YT, ktorú si uvedomujem asi najviac. Okrem toho je výhodou aj to, že na Twitchi sa teoreticky o tebe človek nedozvie, kým ťa nesleduje alebo náhodou na teba nenatrafí a robil som si prieskum a väčšina slovenských streamerov sú nekvalitní = seká im to, hovoria dosť divne, urážajú aj tých 40 divákov, čo majú,... A na YT nahráš video a môžeš ho zdieľať aj miliónkrát a následne ti to zhliadne viac ľudí.

A áno, pýtam sa hlavne preto, že keď budem mať nový PC, tak by som začal (zrejme) točiť, ale viac ma láka stream ako SK/CZ YouTube scéna, lebo medzi tými ľuďmi sú 2-3, čo točia videá, ktoré majú skutočnú výpovednú hodnotu a niečo sa pritom aj naučíš. A ak by som predsa točil, tak takéto, kde sa môžeš aj niečo naučiť, nie len bezduché "let's playe". Tých sú tisícky.
Samozrejme, rád by som si aj niečo privyrobil, veď si nebudeme klamať... Dokázali to aj horší, no a keby som bol niečím "originálny" a ľudí by to bavilo, tak by som mal niečo naviac k vreckovému. :D

BH666

A na Slovensku je veľká výhoda YT oproti Twitchu v tom, že minimum ľudí pozerá a nebodaj aj platí streamerom...
Skôr kliknú na YT video a pasívne prispejú jútuberovi.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Jen se tě zeptám..
Chceš streamovat skrz výdělku nebo, že tě to láká a bavilo by tě to?

BH666

Jen se tě zeptám..
Chceš streamovat skrz výdělku nebo, že tě to láká a bavilo by tě to?
Popravde? :D Bavilo by ma to, ale zrejme len vtedy, keby ma ľudia aj podporovali. Niekedy je však za hodiny hrania a učenia nových vecí len "obdiv" 20 ľudí fakt málo.
A preto, aby to za niečo stálo si robím prieskum už teraz a dovtedy získam informácie od rôznych ľudí a z rôznych stránok, aby som len nezapol PC a nehral len hru, ale aby to bolo všetko dobre (kvalitne) spravené.

Brancesko

Hobbit
Popravde? :D Bavilo by ma to, ale zrejme len vtedy, keby ma ľudia aj podporovali. Niekedy je však za hodiny hrania a učenia nových vecí len "obdiv" 20 ľudí fakt málo.
A preto, aby to za niečo stálo si robím prieskum už teraz a dovtedy získam informácie od rôznych ľudí a z rôznych stránok, aby som len nezapol PC a nehral len hru, ale aby to bolo všetko dobre (kvalitne) spravené.
(facepalm) A si myslíš, že hneď ako to zapneš tak budeš mať viac ľudí ako Restt nie ?. Ja celý rok točím na YTB a 236 subs je moje maximum. A to si myslím, že s videami odvádzam fakt kus roboty.

BH666

(facepalm) A si myslíš, že hneď ako to zapneš tak budeš mať viac ľudí ako Restt nie ?. Ja celý rok točím na YTB a 236 subs je moje maximum. A to si myslím, že s videami odvádzam fakt kus roboty.
Dúfam, lebo ja mám 1000+ odberov a mám sľúbené od kamoša, ktorý má 20k+, že ma podporí a bude zdieľať môj kanál. :D

BH666

A nie viac ako Restt, ale viac ako tých 20 ľudí, aby sme si rozumeli. :D

Flafy_

Hladový Builder
Tak dříve jsem miloval twitch. Žádný cancer, děti co nadávají, super komunita, hodně streamů na hodně her. Mohl sis vybrat jakýkoliv stream a když tě přestala bavit ta hra, tak si šel na jiný stream.. Ale časem přešla komunita z YT i na twitch a začalo to, ty canceři, děti co nadávají, vyvolávají hádky atd.. Prostě dnes je i na Twitchi rakovinotvorné děti a spoustu streamů s 1 divákem a kvalita stojí za h*vno.. Jedni z YTberů kteří přenesli rakovinu z YT byl Pedro,Jirka Král a další.. Časem se úplně přeplnila CZ/SK scéna rakoviny, sellout lidí, spousty click baitů a další.. Ale YT není zas taková rakovina, tedy zahraniční scéna.. V poslední době rád koukám na spousty zahraničních YT berů, kteří mají milióný subs, ale chovají se jinak než naši YTbeři se 100k subs.. Prostě nevím proč CZ musí mít na internetu všude rakovinotvorné děti..

Takže závěr..

V poslední době rád koukám na obojí, ale jen na vybrané streamy/videa a převážně to jsou zahraniční streameři/ytbeři.. Protože zahraniční komunity jsou o 100% lepší než naše CZ/SK scéna..

Děkuji za přečtení,
Flafy.

BH666

Tak dříve jsem miloval twitch. Žádný cancer, děti co nadávají, super komunita, hodně streamů na hodně her. Mohl sis vybrat jakýkoliv stream a když tě přestala bavit ta hra, tak si šel na jiný stream.. Ale časem přešla komunita z YT i na twitch a začalo to, ty canceři, děti co nadávají, vyvolávají hádky atd.. Prostě dnes je i na Twitchi rakovinotvorné děti a spoustu streamů s 1 divákem a kvalita stojí za h*vno.. Jedni z YTberů kteří přenesli rakovinu z YT byl Pedro,Jirka Král a další.. Časem se úplně přeplnila CZ/SK scéna rakoviny, sellout lidí, spousty click baitů a další.. Ale YT není zas taková rakovina, tedy zahraniční scéna.. V poslední době rád koukám na spousty zahraničních YT berů, kteří mají milióný subs, ale chovají se jinak než naši YTbeři se 100k subs.. Prostě nevím proč CZ musí mít na internetu všude rakovinotvorné děti..

Takže závěr..

V poslední době rád koukám na obojí, ale jen na vybrané streamy/videa a převážně to jsou zahraniční streameři/ytbeři.. Protože zahraniční komunity jsou o 100% lepší než naše CZ/SK scéna..

Děkuji za přečtení,
Flafy.
Nemôžem inak, ako súhlasiť. Ešte aby začal streamovať Misha a môžeme zakopať Twitch hlboko pod zem a pod železobetónové základy... :D Presne ako píšeš. Zahraniční jútuberi nie sú takí "vychcanci" ako naša YT scéna. Niekto tu má 50-150k odberov a cíti sa ako kráľ a tam sa proste nad tými videami nadrú, sú originálnejší a tak nejak necítiš tú trápnosť ako v našej scéne. Navyše, tam sú aj lepší diváci, než u nás. Všade deti, čo chcú byť raz ako ich vzory... (facepalm)

Dnes som pozeral veľa streamov, v podstate každého Slováka, čo streamoval a hádaj čo... :D Šumí to tam, breše pes v pozadí, seká, nevie to hrať... Prečo by ho niekto mal sledovať? Zíde prstom nižšie a nájde (v LoL) "imaqtpie", čo je hráč na turnajovej úrovni, má najvyšší rank na dvoch účtoch, stará sa o fanúšikov a videá majú obrovskú kvalitu. Navyše poradí ľuďom, ako byť lepším hráčom v hre.
Radšej si pozriem jeho, než našich, ktorí sú aj tak ticho, takže je národnosť nepodstatná. A chceš pozrieť CS:GO? :D Nájdeš hráčov eSuby, čo sú namyslení idioti (prepáčte za výraz, ale je to tak), čo kašlú na fanúšikov a na otázku: "Aký máš crosshair?" Odpovedajú: "Pozri si to v informáciách, nemám na teba čas..." A potom sa čudujú, keď majú stále 10-30 sledovateľov... -_-

Brancesko

Hobbit
Jasné. Ty si nepochopil asi trošku aj princíp YTBu. Ak by si pokračoval na YTB (ak) tak by ti to bolo na dve veci. Nebol by si promovaný od YTBka kedže si preorientoval žáner. A myslíš, že 40 ročný chlapík ktorý pozerá filmy a všeobecne ľudia ktorý pozerajú filmy ťa budú pozerať ? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.