Mně spíše je*e z 80% jůtuberů... Kidi tam byli vždyckyYoutube ale už mě jebe z těch kidů
Len to je asi jediná "väčšia" výhoda...Ahoj,
Za mě určitě YouTube.. protože když sleduješ stream tak si to nemůžeš pauznout a dojít si kamkoliv (jídlo, pití, wc, zneužít @MrZakyho ) kdežto na youtube ano + si to můžeš přetočit
A dovolím si nesúhlasiť s tým, že na YT musíš byť šikovný. Skôr ako streamer musíš byť inteligentnejší, lebo na YT môžeš točiť časť aj desaťtisíckrát a dáš tam len tú najlepšiu/podarenú, kde na twitchi nemáš tú možnosť. Výhoda je, že to zostriháš a v konečnom dôsledku to vyzerá dobre. To je výhoda YT, ktorú si uvedomujem asi najviac. Okrem toho je výhodou aj to, že na Twitchi sa teoreticky o tebe človek nedozvie, kým ťa nesleduje alebo náhodou na teba nenatrafí a robil som si prieskum a väčšina slovenských streamerov sú nekvalitní = seká im to, hovoria dosť divne, urážajú aj tých 40 divákov, čo majú,... A na YT nahráš video a môžeš ho zdieľať aj miliónkrát a následne ti to zhliadne viac ľudí.No
YouTube ako napísal Misery super vec. Pauzneš čo kedy chceš vieš si to pozreť. Tipujem, že sa to pýtaš kvôli tomu, že chceš začať točiť/stremovať na jednu z parciel (ak nie tak sry) . YTB neni až tak náročný na PC ale je náročný na "kvalitu" človeka ktorý videá robí. Musíš vedieť strihať zabere to viac času vždy si niečo nachystať (aspoň ja to tak mám ).
A Twitch je úplný opak. PC a hlavne net treba mať výkonný pretož inak RYP. Ale Twitch má 3 veľké výhody:
Ak niekoho bavíš rýchle money
Nemusíš nič strihať, zapneš, hráš
Oveľa lepší kontakt s fans pomocou chatu ktorý každý streamer sleduje.
Popravde? Bavilo by ma to, ale zrejme len vtedy, keby ma ľudia aj podporovali. Niekedy je však za hodiny hrania a učenia nových vecí len "obdiv" 20 ľudí fakt málo.Jen se tě zeptám..
Chceš streamovat skrz výdělku nebo, že tě to láká a bavilo by tě to?
(facepalm) A si myslíš, že hneď ako to zapneš tak budeš mať viac ľudí ako Restt nie ?. Ja celý rok točím na YTB a 236 subs je moje maximum. A to si myslím, že s videami odvádzam fakt kus roboty.Popravde? Bavilo by ma to, ale zrejme len vtedy, keby ma ľudia aj podporovali. Niekedy je však za hodiny hrania a učenia nových vecí len "obdiv" 20 ľudí fakt málo.
A preto, aby to za niečo stálo si robím prieskum už teraz a dovtedy získam informácie od rôznych ľudí a z rôznych stránok, aby som len nezapol PC a nehral len hru, ale aby to bolo všetko dobre (kvalitne) spravené.
Dúfam, lebo ja mám 1000+ odberov a mám sľúbené od kamoša, ktorý má 20k+, že ma podporí a bude zdieľať môj kanál.(facepalm) A si myslíš, že hneď ako to zapneš tak budeš mať viac ľudí ako Restt nie ?. Ja celý rok točím na YTB a 236 subs je moje maximum. A to si myslím, že s videami odvádzam fakt kus roboty.
naprosto přesně to samé jako delfik, takže to nebudu psát sámMně spíše je*e z 80% jůtuberů... Kidi tam byli vždycky
Ale na Twich jsem byl asi dvakrát za život.
Nemôžem inak, ako súhlasiť. Ešte aby začal streamovať Misha a môžeme zakopať Twitch hlboko pod zem a pod železobetónové základy... Presne ako píšeš. Zahraniční jútuberi nie sú takí "vychcanci" ako naša YT scéna. Niekto tu má 50-150k odberov a cíti sa ako kráľ a tam sa proste nad tými videami nadrú, sú originálnejší a tak nejak necítiš tú trápnosť ako v našej scéne. Navyše, tam sú aj lepší diváci, než u nás. Všade deti, čo chcú byť raz ako ich vzory... (facepalm)Tak dříve jsem miloval twitch. Žádný cancer, děti co nadávají, super komunita, hodně streamů na hodně her. Mohl sis vybrat jakýkoliv stream a když tě přestala bavit ta hra, tak si šel na jiný stream.. Ale časem přešla komunita z YT i na twitch a začalo to, ty canceři, děti co nadávají, vyvolávají hádky atd.. Prostě dnes je i na Twitchi rakovinotvorné děti a spoustu streamů s 1 divákem a kvalita stojí za h*vno.. Jedni z YTberů kteří přenesli rakovinu z YT byl Pedro,Jirka Král a další.. Časem se úplně přeplnila CZ/SK scéna rakoviny, sellout lidí, spousty click baitů a další.. Ale YT není zas taková rakovina, tedy zahraniční scéna.. V poslední době rád koukám na spousty zahraničních YT berů, kteří mají milióný subs, ale chovají se jinak než naši YTbeři se 100k subs.. Prostě nevím proč CZ musí mít na internetu všude rakovinotvorné děti..
Takže závěr..
V poslední době rád koukám na obojí, ale jen na vybrané streamy/videa a převážně to jsou zahraniční streameři/ytbeři.. Protože zahraniční komunity jsou o 100% lepší než naše CZ/SK scéna..
Děkuji za přečtení,
Flafy.
Ide o to mať odbery, nie o to, že musíš mať videá, ktoré spravíš, nie?BH jaj ale upútavky na filmy dám aj ja