• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Toto bylo to co to odpočítávalo, nová minihra opět do naší sbírky. Tato hra je kompletně na 1.8 možná i první v cz/sk, to ale nevím. :D

KWm1xUI.png
Jak už to bývá, nyní vám popíšu o čem hra je, a jaké tam jsou skryté "vymoženosti".

Princip hry
Princip je jednoduchý, prostě vyhrát. Na začátku si vybereš team, max 2 hráči spolu. Následně budou jednotlivé teamy rozmístěny po mapě o rozloze 1500x1500. Větší nebude, naopak.

Na začátku hry, je vždy 10 minut NO-PVP, je to taková příprava, seženeš si masíčko pořádně ho propečeš atd.

Po 10 minutách to začne. Hranice se začnou zmenšovat 2 bloky za 4 vteřiny, a spustí se PVP. Navíc se všem dá kompas se kterým tě mohou dohledat na 100 bloků, pokud budeš poblíž.
Vyhraje ten team, který zůstane poslední nebo aspoň 1 hráč z toho teamu. Hra není nijak omezena časem, pouze hranicemi! :)

HP se neobnovuje! Tak bacha na to :p

Mapa se pokaždé generuje nová! Takže nějaký cestičky jsou zbytečné :D

2015-08-09_05.16.10.png

Jak vybrat si vybrat Team?
Team si vybereš před startem hry pomocí příkazu /team, zobrazí se ti nápověda a pak myslím si, že je to jasné.

Screenshot_2.png

Team chat
Každý team má i vlastní chat, používá se stejně jako na Anni nebo Bedwars.

"Ahoj tady prdelín" - odešle se do team chatu.
"!Ahoj tady prdelín" - odešle se do veřejného chatu.

Scoreboard
V tabulce vpravo se zobrazuje čas hry, počet zbývajících teamů, hranice, a vzdálenost a HP člena teamu.

Screenshot_4.png

Tab list
V tablistu se zobrazuje přehled všech hráčů + jejich HP.

Screenshot_5.png

Crafting
Jedna z hlavních částí UHC, za zabíjení dostaneš headku, když k headce přidáš Gold Ingoty, získáš Golden Apple.

Screenshot_10.png

Pro experty co by chtěli Enchanted Gold Apple... mám taky odpoveď...

Screenshot_11.png

Doplňky
Jako vždy, jsem to o něco vylepšil, třeba když udeříš do moba nebo do hráče, objeví se nad hráče jaký jsi dal damage a ostatním i od koho :)

Další doplněk myslím si hovoří za sebe, prostě když někoho zabiješ :D

Screenshot_7.png

Tak hodně štěstí při boji! :D

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Mám otázku, jak to funguje keď niekto opustí team ? Potom môže toho druhého zabiť alebo ako ? :D

Y
já myslel že bude kit pvp :( ale todle je taky dobry :D

Y
vyhry 1/1 a tet hraju s mrjarkosk takze asi zase vin PS: první byla s MrRiox :D

Tohle jsem nečekal :D Myslel jsem si, že už bude to KitPvP :D Všiml jsem si, že na spawnu nově byl i nápis "UHC", ale myslel jsem, že bude až za dlouho :D Opět letím zkusit, tahle minihra je super

Nejvíce se mě štve že se z té hry můžeš odpojit.
Takto jsem už vyhrál hodně her a pak to nemá žádnou cenu.
Proto bych za to třeba,navrhl nějaký postih v podobě: Nemůžeš se připojit na UHC Důvod: Odpojeni ze hry Zbývá: 10min
Kopu si železo,připravuji se na boj a hra skončila...
Mnohem by se tím zlepšila plynulost hry a konečně by to byl UHC jaký má být.

Takhle to dopadá, když na to budete klikat rychle bugnete si připojení a server vás prostě vyhodí...
Nejvíce se mě štve že se z té hry můžeš odpojit.
Takto jsem už vyhrál hodně her a pak to nemá žádnou cenu.
Proto bych za to třeba,navrhl nějaký postih v podobě: Nemůžeš se připojit na UHC Důvod: Odpojeni ze hry Zbývá: 10min
Kopu si železo,připravuji se na boj a hra skončila...
Mnohem by se tím zlepšila plynulost hry a konečně by to byl UHC jaký má být.
Je tu návrh, že bych nastavil že by se nešlo odpojit ze hry, pouze by to šlo, kdyby se zabili a přes spectator mode by se portli do lobby :) zatím je to ale jenom návrh. Protože, sám jsem ted hrál a po 10 minutách 7 lidí z 23.

Takhle to dopadá, když na to budete klikat rychle bugnete si připojení a server vás prostě vyhodí...

Je tu návrh, že bych nastavil že by se nešlo odpojit ze hry, pouze by to šlo, kdyby se zabili a přes spectator mode by se portli do lobby :) zatím je to ale jenom návrh. Protože, sám jsem ted hrál a po 10 minutách 7 lidí z 23.
Jo,to chápu.Jenže to máš furt to stejný.
Zabít se umí každý dítě a pak si dát lobby.Tomu takhle nezamezíš,spíš bych tam hodil to vyloučení že nemůže hrát.
Pak je ta hra o ničem když se každý odpojí a hraješ ve třech lidech.

Moje WiFi je tupá ! :mad: Dneska jsem hrál UltraHardcore, měl jsem tak dobré věci, a zbývali jen 2 lidi a mám to vyhrané, ale co ta meje WiFi, no samozřejmě mě musí odpojit :mad:(rofl):mad: :D:D:D:D

TEST

Žádný uživatel není online.
Status