• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Toto bylo to co to odpočítávalo, nová minihra opět do naší sbírky. Tato hra je kompletně na 1.8 možná i první v cz/sk, to ale nevím. :D

KWm1xUI.png
Jak už to bývá, nyní vám popíšu o čem hra je, a jaké tam jsou skryté "vymoženosti".

Princip hry
Princip je jednoduchý, prostě vyhrát. Na začátku si vybereš team, max 2 hráči spolu. Následně budou jednotlivé teamy rozmístěny po mapě o rozloze 1500x1500. Větší nebude, naopak.

Na začátku hry, je vždy 10 minut NO-PVP, je to taková příprava, seženeš si masíčko pořádně ho propečeš atd.

Po 10 minutách to začne. Hranice se začnou zmenšovat 2 bloky za 4 vteřiny, a spustí se PVP. Navíc se všem dá kompas se kterým tě mohou dohledat na 100 bloků, pokud budeš poblíž.
Vyhraje ten team, který zůstane poslední nebo aspoň 1 hráč z toho teamu. Hra není nijak omezena časem, pouze hranicemi! :)

HP se neobnovuje! Tak bacha na to :p

Mapa se pokaždé generuje nová! Takže nějaký cestičky jsou zbytečné :D

2015-08-09_05.16.10.png

Jak vybrat si vybrat Team?
Team si vybereš před startem hry pomocí příkazu /team, zobrazí se ti nápověda a pak myslím si, že je to jasné.

Screenshot_2.png

Team chat
Každý team má i vlastní chat, používá se stejně jako na Anni nebo Bedwars.

"Ahoj tady prdelín" - odešle se do team chatu.
"!Ahoj tady prdelín" - odešle se do veřejného chatu.

Scoreboard
V tabulce vpravo se zobrazuje čas hry, počet zbývajících teamů, hranice, a vzdálenost a HP člena teamu.

Screenshot_4.png

Tab list
V tablistu se zobrazuje přehled všech hráčů + jejich HP.

Screenshot_5.png

Crafting
Jedna z hlavních částí UHC, za zabíjení dostaneš headku, když k headce přidáš Gold Ingoty, získáš Golden Apple.

Screenshot_10.png

Pro experty co by chtěli Enchanted Gold Apple... mám taky odpoveď...

Screenshot_11.png

Doplňky
Jako vždy, jsem to o něco vylepšil, třeba když udeříš do moba nebo do hráče, objeví se nad hráče jaký jsi dal damage a ostatním i od koho :)

Další doplněk myslím si hovoří za sebe, prostě když někoho zabiješ :D

Screenshot_7.png

Tak hodně štěstí při boji! :D

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
wake? :D mne totiž to s kamoškou nejde pripojiť :D nejaký java.blablabla :( skoro som tiež rozprieskala wifi :DDD :mad:(rofl)(rofl)

zapni to ;) nedá se třeba udělat luk, nebo ochočit pes...navíc když je to ultra hardcore tak se hráči alespoň naučí si vážit životů...vetšina pochcípá pádem nebo hlady :D

S
A o čom to potom bude? :D bude to potom že väčšinu zabije napr. zombie, skeleton a ostatné príšery a to potom už nebude čisté PVP.. + Keď vás bude napr. 17 a 14 zabije mob tak to je o ničom :D

proto je to ultra hardcore a ne jen tak ledajaký pvp...jak říkám, hráči si snad začnou víc vážit životů a začnou dávat pozor :D

S
Ja to chápem že to bude ťažšie.. ale k čomu? Podľa mňa to už bude prehnané dosť.. aby vás v ultrahardcory zabíjali mobovia a nie hráči o_O

navíc to asi není pro každýho...potkal jsem tam týpka co si tam regulérně stavěl domek a sral na to, že by mohl chcípnout :D jinak jinde se to hraje jako uplně čistá vanilla a týpci to přežívaj až do konce..

S
Však nech si stavajú čo chcú :D niekedy si smrť príde pre teba sama :D môžeš si postaviť aj hrad aj tak skôr či neskôr príde buď hráč alebo hranice :D

bez luku je to o ničem..třeba když je spoluhráč někde dál, co zmůžu s mečem proti dvoum? navíc si nemyslím, že to na tomhle serveru musíme mít stejně jako v zahraničí -_-

V klidu, zítra by měl jít luk vycrafit jak? Jednodušše, získáte vlnu 8x vlna = 1x string a klacky seženete všude, luk bude jako iron a pod to 2x klacík :D

P
Ehm já luk sehnal i dříve a divím se, že Vám se to nepovedlo :D ... Při miningu jsem našel opuštěné doly, všude jsou pavučiny, dřevo z čehož jsem vycraftil luk + z křemene, tyčky a pírka vycraftil dostatek šípů a UHC vyhrál :D Ale i ten majitelův craft není nad škodu :)

ale pvnst ne vždy najdeš doly...

my jsme na poprvé našli dungeon a v tom byly luky... ale to se nám nějak nepovedlo a hnedle sme chcípli... při druhém pokusu jsme bez luků vyhráli, a v jednom okamžiku na nás šli4 hnedle za sebou...

P
Většinou je na mapě aspoň 1 opuštěný důl ... Každopádně jak jsem již napsal, ten craft z vlny není špatný :)

TEST

Žádný uživatel není online.
Status