• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Toto bylo to co to odpočítávalo, nová minihra opět do naší sbírky. Tato hra je kompletně na 1.8 možná i první v cz/sk, to ale nevím. :D

KWm1xUI.png
Jak už to bývá, nyní vám popíšu o čem hra je, a jaké tam jsou skryté "vymoženosti".

Princip hry
Princip je jednoduchý, prostě vyhrát. Na začátku si vybereš team, max 2 hráči spolu. Následně budou jednotlivé teamy rozmístěny po mapě o rozloze 1500x1500. Větší nebude, naopak.

Na začátku hry, je vždy 10 minut NO-PVP, je to taková příprava, seženeš si masíčko pořádně ho propečeš atd.

Po 10 minutách to začne. Hranice se začnou zmenšovat 2 bloky za 4 vteřiny, a spustí se PVP. Navíc se všem dá kompas se kterým tě mohou dohledat na 100 bloků, pokud budeš poblíž.
Vyhraje ten team, který zůstane poslední nebo aspoň 1 hráč z toho teamu. Hra není nijak omezena časem, pouze hranicemi! :)

HP se neobnovuje! Tak bacha na to :p

Mapa se pokaždé generuje nová! Takže nějaký cestičky jsou zbytečné :D

2015-08-09_05.16.10.png

Jak vybrat si vybrat Team?
Team si vybereš před startem hry pomocí příkazu /team, zobrazí se ti nápověda a pak myslím si, že je to jasné.

Screenshot_2.png

Team chat
Každý team má i vlastní chat, používá se stejně jako na Anni nebo Bedwars.

"Ahoj tady prdelín" - odešle se do team chatu.
"!Ahoj tady prdelín" - odešle se do veřejného chatu.

Scoreboard
V tabulce vpravo se zobrazuje čas hry, počet zbývajících teamů, hranice, a vzdálenost a HP člena teamu.

Screenshot_4.png

Tab list
V tablistu se zobrazuje přehled všech hráčů + jejich HP.

Screenshot_5.png

Crafting
Jedna z hlavních částí UHC, za zabíjení dostaneš headku, když k headce přidáš Gold Ingoty, získáš Golden Apple.

Screenshot_10.png

Pro experty co by chtěli Enchanted Gold Apple... mám taky odpoveď...

Screenshot_11.png

Doplňky
Jako vždy, jsem to o něco vylepšil, třeba když udeříš do moba nebo do hráče, objeví se nad hráče jaký jsi dal damage a ostatním i od koho :)

Další doplněk myslím si hovoří za sebe, prostě když někoho zabiješ :D

Screenshot_7.png

Tak hodně štěstí při boji! :D

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
M
Dneska jsem v jedné hře od začátku měl 1,5 HP a zkončil jsem 2 :D
Dva jsem zabil a byl jsem full v koženým brnku... :D

Opravdu super minihra. Jde vidět, že si člověk musí dávat pozor a strážit si i sebemenší kousíček života. :D Hrála jsem to poprvé a fakt super, sice jsme s mojim týmem nevyhráli, protože ani nevěděl, co je to slovo kalhoty (byl to slovák). :D Ale pobavila jsem se na tom náramě. Poprvé jsem se setkala s paní barierou, která mi velmi ráda ublížila. :D
Hmm tak jsem měla tu čest se s paní barierou potkat podruhé. Hraju si s kámoškou, kopeme si, najdeme Dia jsme z toho úplně happy a najedou paní bariera útočí. :D My na čísle 10 v podzemí a najednou nám to došlo, že umřeme. :D

Naposledny upraveno:

TEST

Žádný uživatel není online.
Status