• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Tak a je to tu opět. Hlasy, jedna z nejžádanějších věcí na serveru, to že jsem si dovolil to vypnout mi přišlo nehorázně moc stížností. At to už opravím nebo znova zapnu a tak nadešel čas, s tím něco udělat a možná i něco víc ne? Jako vždy :p

Hlasování
Opět na Czech-Craft, opět s delayem 2h z jedné IP. Na tom se nic nemění, ovšem upozornuji, že během tohoto týdne jsem napsal, že půjde hlasovat i offline. Bohužel nepůjde, protože se duplikovaly klíče -_- ale i to nevadí. Hlasování tedy opět funguje na Survivalu, Skyblocku, Prisonu. Kde za hlas dostaneš VoteKey, který můžeš použít na VoteCrate.

VoteParty
Tak a je to tady, po půlroce keců. Tato něco oživí hlasování a dodá tomu tu pravou "šťávu". Proč?
Když odhlasuješ, odečte se z určeného limitu (na každém serveru 150) hlas. Až to bude na 0, tak se začnou dít věci. Spustí se VoteParty! Každý hráč dostane Piston, pojmenovaný VoteParty Crate.

Screenshot_6.png

Pokud tento Piston položíš, dostaneš random odměnu jakékoliv hodnoty. Od chleba až po Gangster Key přes 50 levlů.
Stále jsi to nepochopil/a? Až na př. Skyblocku bude 150 hlasů, pryč, spustí se VoteParty, každý dostane Piston, ten položí a dostane náhodnou odměnu. Tedy 2x víc odměn!!!!! :D

Aktuální stav VoteParty píše, při každém hlasu píše do chatu počet a nebo příkazem /vp

Portály
Heh, bug který asi zná každý hráč na CM. Všichni na /plot tp xx;xx a ejhle, jsem v portálu a nemůžu ven. Tomu je KONEC. Nyní nejdou portály zapálit, takže nebudou vznikat (logicky), staré ale i nadále fungují (bugují).

snowman.png

Komentáře

Status
Tak nemusíš dát každému "Facepalm"...
Nemusím, ale môžem. Je tu na to tlačítko, ktoré nie je zakázané, pokiaľ viem. Navyše, keď sa ľudia ako ty pchajú do zadku adminom, ktorí sem len napíšu ":eek: C-D", čo nemá žiaden zmysel, tak ja radšej dám "(facepalm)" :)

Nemusím, ale môžem. Je tu na to tlačítko, ktoré nie je zakázané, pokiaľ viem. Navyše, keď sa ľudia ako ty pchajú do zadku adminom, ktorí sem len napíšu ":eek: C-D", čo nemá žiaden zmysel, tak ja radšej dám "(facepalm)" :)
takže my se necpeme adminům do ehm ale naopak jim ulehčuje práci, tak nedávej zbytečně fejspalmy a vyvaruj se výtečným komentářům

Mě to už 6 hodin ukazuje,že hlasovat mužu za 2 hodiny... WTF ?
Pravdepodobne máš s niekým spoločnú IP, kto hlasuje alebo navštevuje stránku hlasovania. Môže to byť u teba doma, ak máš súrodenca alebo aj niekde inde v ČR.

TEST

Žádný uživatel není online.
Status