• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Tak a je to tu opět. Hlasy, jedna z nejžádanějších věcí na serveru, to že jsem si dovolil to vypnout mi přišlo nehorázně moc stížností. At to už opravím nebo znova zapnu a tak nadešel čas, s tím něco udělat a možná i něco víc ne? Jako vždy :p

Hlasování
Opět na Czech-Craft, opět s delayem 2h z jedné IP. Na tom se nic nemění, ovšem upozornuji, že během tohoto týdne jsem napsal, že půjde hlasovat i offline. Bohužel nepůjde, protože se duplikovaly klíče -_- ale i to nevadí. Hlasování tedy opět funguje na Survivalu, Skyblocku, Prisonu. Kde za hlas dostaneš VoteKey, který můžeš použít na VoteCrate.

VoteParty
Tak a je to tady, po půlroce keců. Tato něco oživí hlasování a dodá tomu tu pravou "šťávu". Proč?
Když odhlasuješ, odečte se z určeného limitu (na každém serveru 150) hlas. Až to bude na 0, tak se začnou dít věci. Spustí se VoteParty! Každý hráč dostane Piston, pojmenovaný VoteParty Crate.

Screenshot_6.png

Pokud tento Piston položíš, dostaneš random odměnu jakékoliv hodnoty. Od chleba až po Gangster Key přes 50 levlů.
Stále jsi to nepochopil/a? Až na př. Skyblocku bude 150 hlasů, pryč, spustí se VoteParty, každý dostane Piston, ten položí a dostane náhodnou odměnu. Tedy 2x víc odměn!!!!! :D

Aktuální stav VoteParty píše, při každém hlasu píše do chatu počet a nebo příkazem /vp

Portály
Heh, bug který asi zná každý hráč na CM. Všichni na /plot tp xx;xx a ejhle, jsem v portálu a nemůžu ven. Tomu je KONEC. Nyní nejdou portály zapálit, takže nebudou vznikat (logicky), staré ale i nadále fungují (bugují).

snowman.png

Komentáře

Status

TEST

Žádný uživatel není online.
Status