• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
A je tu další část, updatu na 1.8, tentokrát půjde na řadu Skyblock. Nejdříve vám povím, co bude nového a následně co máš udělat abys neztratil ostrov.

Update bude proveden dne 22.7.2015!

Novinky a co bude přidáno
Jelikož na 1.8 pojede úplně jiný plugin než teď, bude mít Skyblock výhody jako nikdy předtím.
  • Ostrovy budou moct mít rozlohu až 200x200 (aktuálně 100x100).
  • Každý ostrov bude mít rezervovanou svojí část (asi 200x200) v Netheru s portálem, který nepůjde zníčit!
  • Každý ostrov bude mít vlastní shop, do kterého budou moct přispívat všichni pozvaný hráči (až 30) na ostrově. V shopu budou moct cizí hráči nakupovat i na dálku, nebudou se muset proto warpovat.
  • Celý ostrov se bude moct ovládat pomocí menu, které bude mít dva jazyky podle toho jaký si hráč vybere tzn. češi češtinu, slováci slovenštinu.
  • To samé platí i pro achievementy a statistiky, díky kterým bude na spawnu veden seznam TOP hráčů.
  • Headshop
  • Bloky z 1.8 :D
  • A dalších x blbůstek co jsou na Creativu a Prisonu
  • Budou taky opraveny biomy, a nově si majitel ostrova konečně bude moct vybrat jaký biom chce na ostrově a jaké moby se tam mohou spawnovat. Defaultně všechny.
  • Bude opraven také bug s předáváním ostrovů, jelikož teď to nefunguje...

Postup updatu
  1. Pokud hraješ skyblock, a máš ostrov nastav si na něj /sethome, mají ho všichni, pokud tak neučiníš již se na něj nedostaneš, jelikož starý plugin co je teď se smaže.
  2. Budeš mít 14 dní na to abys přenesl svůj ostrov do nového světa, tzn máš /home na starém ostrově a na nový ostrov se dostaneš pomocí /is home, půjde ti vygenerovat, protože nový plugin nebude znát ten starý.
  3. Po 14 dnech se smaže starý svět a sním i hráči, kteří nebyli připojeni na serveru 3 měsíce.
  4. Všechno ostatní zůstává VIP, enderchestky.
Je to takový poloviční WIPE, dá se říci.

Pokud bude mít někdo jakékoliv otázky, ať mi napíše zprávu!

YYw42jh.png

Sakriš už všechno je skoro 1.8 a já stále mám promlém s minecraftem 1.8

Ale už se těšim až se mi vyřeší 1.8 a zahraju si

Počkat nemá být ten update dárek k mím narozkám?

Naposledny upraveno:
cize si mam dat na starom ostrove iba /sethome a potom ked se to zmeni /home a na novy /is home ??? bude to vobec fungovat ??? a mrwake precti si tu spravu co sem ti isal az 2 krat

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
(Teraz budem vyzerať ako sprostá blond žena)
Ak som to dobre pochopil tak si nový ostrov nebudem môcť vytvárať len vypratať chestky na nový ostrov..či ako? :D:D:D

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Teď si nastavíte /sethome, až příjde den D, uděláte /is create, pak dáte /home vezmete věci a dáte /is home a dáte si je na nový ostrov...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.