• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Matyas787

Nový člen
Tak nějak nechapu toto Budeš mít 14 dní na to abys přenesl svůj ostrov do nového světa, tzn máš /home na starém ostrově a na nový ostrov se dostaneš pomocí /is home, půjde ti vygenerovat, protože nový plugin nebude znát ten starý. :)

mrwake ja mam problem s isom nejdu mi otvorit truhly ... tak ako si to mozem presunut mal som tam vela veci nastastie idu mi otvrorit iba 2 truhly tak to oprav a neignoruj tie spravy co sem ti pisal je to tva povinnost pomahat ne ???

P

PVNST

Návštěvník
Tak to sepíšu pro totální nechápavce :DDD

Nyní máte ostrov (budeme tomu říkat Starý ostrov), na kterém si teď dáte /sethome a do 22.7. můžete zatím v poklidu hrát, Dne 22.7 si dáte /is create -> to vám vytvoří nový ostrov na 1.8 200x200 blocků. Na tento ,,Nový ostrov,, se dostanete pomocí příkazu /is home, na ,,Starý,, pomocí /home - Chápete co udělat ne ?

Vygenerujem si ho a mám 14 dní aby som ho preniesol..ale nie je tam napísané či sa ten ostrov zmaže..
Zkrátka si vytěžíš potřebné bloky ze starého. Starý se logicky bude mazat. Když se píše o WIPU :D Tudíž příjdeš o své budovy, položené spawnery, veškeré farmy a podobné zařízení na ostrovech. Ale obsah ender truhel, money a takovéhle věci ti zůstanou. I veškeré itemy, které si přeneseš na nový ostrov do truhel :)

mrwake ja mam problem s isom nejdu mi otvorit truhly ... tak ako si to mozem presunut mal som tam vela veci nastastie idu mi otvrorit iba 2 truhly tak to oprav a neignoruj tie spravy co sem ti pisal je to tva povinnost pomahat ne ???
Tohle jsou celkem velké problémy. Každopádně je na tohle ještě dosti času, na přesun jsou vyhrazeny 2 týdny, takže pokud ti nepříjde tvůj kamarád co zamkl truhly na ostrově pomůžu ti. Laskavě nejdřív kontaktuj kamarády. Ale ještě je na takovéhle věci brzy. Upřímně, když majiteli zaspamuješ poštu, moc ti asi nepomůže. Pomáhat ti může, ale zatím to není potřeba.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Tak to sepíšu pro totální nechápavce :DDD

Nyní máte ostrov (budeme tomu říkat Starý ostrov), na kterém si teď dáte /sethome a do 22.7. můžete zatím v poklidu hrát, Dne 22.7 si dáte /is create -> to vám vytvoří nový ostrov na 1.8 200x200 blocků. Na tento ,,Nový ostrov,, se dostanete pomocí příkazu /is home, na ,,Starý,, pomocí /home - Chápete co udělat ne ?

Zkrátka si vytěžíš potřebné bloky ze starého. Starý se logicky bude mazat. Když se píše o WIPU :D Tudíž příjdeš o své budovy, položené spawnery, veškeré farmy a podobné zařízení na ostrovech. Ale obsah ender truhel, money a takovéhle věci ti zůstanou. I veškeré itemy, které si přeneseš na nový ostrov do truhel :)

Tohle jsou celkem velké problémy. Každopádně je na tohle ještě dosti času, na přesun jsou vyhrazeny 2 týdny, takže pokud ti nepříjde tvůj kamarád co zamkl truhly na ostrově pomůžu ti. Laskavě nejdřív kontaktuj kamarády. Ale ještě je na takovéhle věci brzy. Upřímně, když majiteli zaspamuješ poštu, moc ti asi nepomůže. Pomáhat ti může, ale zatím to není potřeba.
Konečne sa našiel človek ktorý tomu nechápavému Prascu vysvetlil... :D Díki

P

PVNST

Návštěvník
Spawner je asi neco takovího ako dračí vejce ne ? nedá se znicit krumpacem ani nicím jiním skuste ho znicit pistonem a páckou ako drací vejce
skuste to ;)
Ne, Spawner je nepřenosný, dá se pouze položit, změnit, ale jen rozbít. Získat ho do inventáře je nemožné s normálním survival modem.

Počkat počkat, Chcete říct že celý můj ostrov se vymaže ? :'(
Ano, ale postavíš si lepší ... Stejně většina z nás má ostrov hrozný, nevzhledný a každý by to jistě teď rád přestavěl jinak, navíc když je teď neomezeno spawnerů. A taky věci jako itemy, ender chestka, peníze ti zůstanou. Takže nevím na co si stěžuješ. Takovýhle poloviční WIPE miluji. Neřeknu kdyby se Vám vymazalo všechno, ale jen ty Vaše nevzhledné cobble kostky tak cenné teda nejsou :D

Nesnáším, když je minecraft stavěný tak, aby byl hezký, mě můj ostrov vyhovoval, můj dvojitý automatický cobblestone generátor sem nějakou dobu vymýšlel i stavěl, i když je to obrovská hnusná věc, tak funguje a to mi vyhovuje, stejně tak třeba redstounový auto-vyhazovač a auto-uklízeč, včetně třízení, výtahu a podobných redstone blbůstek, mi vše funguje, i když to hezký není, vůbec mi to nevadí :D

BeatWoman

Člen
Ano, ale postavíš si lepší ... Stejně většina z nás má ostrov hrozný, nevzhledný a každý by to jistě teď rád přestavěl jinak, navíc když je teď neomezeno spawnerů. A taky věci jako itemy, ender chestka, peníze ti zůstanou. Takže nevím na co si stěžuješ. Takovýhle poloviční WIPE miluji. Neřeknu kdyby se Vám vymazalo všechno, ale jen ty Vaše nevzhledné cobble kostky tak cenné teda nejsou :D
Dík :)

pvnst ale mne ich nikto nezamkol ja mam iba na ostrove svojich bratov a oni to neurobili tak ako to je mozne to byl ten cheater co se dostal na server kazdemu odomklo tie truhly iba mne ne tak ako to je mozne ved mne ich postavil jeden kamos co este bol na ostrove odomkol ich a odisel potom mi este v klidu sli az ked se na ten server nedostal hacker ... tak muji bratia to nebyly ... :( prosim pomoz mi s tím
dakujem nick : babybay

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.