Princcraft
Velmi známý člen
Růžová barva? Žeby?PS. Je to ružové . Čo je to?
Kto to uhádne, tak mu naspamujem liky.
1. 5 Způsobů jak zabavit blondýnu: Napsat na papír Otoč, a na drohou starnu Otoč, a říct jí ať dělá co je na papírku.
Postavit jí do kruhový místnosti, a říct jí ať si sedne do rohu.
Jít s ní před zrcadlo a říct jí, ať vyhraje s kamarádkou Kámen, Nůžky, papír
Zbytek nevím
2.Francouz, američan, a čech (Né slovák!) Kdo přeplave moře. Jde američan, v půlce potká žraloka, a žralok říká: Zaspívej písničku, když se mi nebude líbit, sežeru tě! Američan zaspívá, žralok ho sežere. Jde franocouz, a stane se s nímm to samé. Jde čech, zazpívá ,,Kdéééé domov můj, kdéééé domov můj..." žralok říká: Fuj! Bezdomovce nežeru!
3. Víte, na co mají policisté v autě pilu? Aby mohli řezat zatáčky.
4. Maminka dá Pepkovi 200 jako kapesný. Pepíček jde, a za 10 minut se vrátí. ,,Tak co sis koupil?" Ptá se maminka ,,Hodil jsem jí do studny, a přál jsem si další!"
5. Maminka dá Pepkovi 200 ať koupí rohlíky, a nechodí na disco. Pepek jde na disco: V prvním patře slyší. ,,Já já já jenom já." V druhém patře: ,,KULOMETEM DO HLAVY" A v třetím: ,,Až se za rok vrátím, hubu ti rozmlátím." Ve. patře stojí polda s mrtvou ženou, a ptá se Pepika. Nevíš kdo zabil tuhle ženu? Pepíček: ,,Já já já jenom já!" A čím? ,,Kulometen do hlavy!" A máš ještě nějaké přání? ,,Až se za rok vrátím, hubu ti rozmlátím!
Naposledny upraveno: