_BeToky
Aktivní člen
Prosím nevyjadruj sa, keď o tom vieš akurát tak veľké Hreklama:
@iTzToky cheaterem! Používal autoclick! RIP toky http://imgur.com/VV8fXzH http://imgur.com/EIRsFNA
Prosím nevyjadruj sa, keď o tom vieš akurát tak veľké Hreklama:
@iTzToky cheaterem! Používal autoclick! RIP toky http://imgur.com/VV8fXzH http://imgur.com/EIRsFNA
neznáš pravidla?Prosím nevyjadruj sa, keď o tom vieš akurát tak veľké H
Sa nepokakaj.neznáš pravidla?
nikdo nesmí nikoho pomlouvat, nebo čistě psát o někom, že lže
je zakázáno psát smysluplné odpovědi
nesmíš se účastnit CM bulváru bez povolení
nesmíš být příliš normální
nestěžovat si na lži
Celkem hloupost tyhle pravidla puso.
ježíš marja to mi děláš fakt schválněDamn.. takže podle toho co je tu psáno, mi jde o to, aby to mladší věková kategorie lidí nepochopila ? :O
S tím si dovolím nesouhlasit pane redaktore, protože já ty texty píšu na normální úrovni, kterou pochopí každý člověk co dokáže přemýšlet jinak řečeno uvažovat. Jinak obsáhlé jsou jen z toho důvodu, abych předešel zbytečným mýlkám, ke kterým může dojít neposkytnutím informace stylem úplného vysvětlení. Přiznávám, že by se to dalo čas od času sepsat šetrnějším stylem.. ale koho kdy zabilo, že si přečetl delší text ?
Čtením knížek a dalších věcí, které obsahují písmenka, by se dalo říci, že si člověk zvětšuje slovní zásobu. Člověk se může dočíst slovíčkům, které nezná, nepoužívá a tím že čte se mu dostávají do hlavy. Jakmile člověk čte pravidelně, tak se mu při komunikaci a nebo samotném psaní nemůže stát, že neví jak co napsat, jak co říct a nebo znova "jinak řečeno" jak něco vyjádřit či popsat.
Řekněte mi pane redaktore, kolik se ve vašem okruhu přátel nachází lidí, kteří čtou..Tuším, že bychom byli asi všichni překvapení počtem lidí, co aktivně čtou oproti lidem, co nečtou "protože je to nebaví"
ANO! Přesně ten odstavec o trochu výše je tu úplně zbytečný, ale lépe čtenáři naznačí co autor svojí myšlenkou myslel a chtěl naznačit. (čtenář pak nemusí pokládat zbytečnou otázku, kterou by měl po neúplném vysvětlení)
Tudíž pane redaktore, pokud vám texty co píšu příjdou složité a nepochopitelné, tak jste se vlastně sám zařadil do skupiny lidí, kterou jste nazval "kidi". Ti co nemají chuť číst a svůj mozek spíše zaměstnají nějakou tou hrou, než věnováním pár minut času k přečtení několka vět navíc. (které je nezabijou, ale obohatí.. stačí nebýt líný :O )
Nikoho nenutím do toho, aby četl co píšu, ale jsem za to rád <3
Drží tě tu někdo? Tak táhni, když se ti tu nelíbí, já osobně budu jen rádPravidla pro dementy jako jste Vy. :-dd Pardon. - Ateam. Celkem hloupost tyhle pravidla puso. Ale nevadí, řešit to nebudu, nevadí mi to. Spíš se směju, jak to v hlavě dobrý nemáte. Už se radši nevyjadřuj k mému příspěvku, já už taky se vyjadřovat nebudu, jen vím, že sem dostala bán, za něco, za co jsem nemohla, a ani jsem si o to nežádala, aby mi někdo něco posílal z ATEAM skupky, jenže vždycky si něco promotáte v hlavě, vymyslíte, a já jsem ta nejhorší, pác a pusu brouku. No nevadí Já už Cmko mám dlouho u prdele. Jsou tam falešné lidi, někdo si může říct, že i já jsem falešná, jen, nejsem. Nechápu vás, a radši už mlčím. ^^ Hodně štěstí, a doufám že i ty se budeš mít dobře omgmene, a ostatní. A i Toky, ten se taky musí všude upřímně sr*t, hihi. Nooo, já už mlčím, nebo tady umřu smíchy, jak jste doopravdy tak blbý. :-dddd 20.8.2016
Já nikam táhnout nemusím hele Díky, že jsi ráda, že jsem rád, to jsem moc rád. Sbohem navždy a už se nevracejŘíkám, že mě tu někdo drží prosimtě? Ne. Tak táhnou můžeš asi Ty. Když se tak chováš, jako ostatní no. -Hovada. Ateam na prd, stává se, každý ví, a upřímně lituji Richarda. A, mně se tam líbilo, jen když jsem vás neviděla, když jsem vás vvždycky viděla, jak jste trapný, a stalkujete nás, pro nic za nic. Bylo mi z vás upřímně špatně, jak jste trapný, a víc už trapnější asi nebudete. A jinak, já jsem taky ráda, že tam nejsem,.. Ale zase, jsem ráda že ty jsi rád. Víš, nejsem svině, jako Jste Vy. Jsem ráda, když je někdo šťastný, hold. Ty asi jdeš taky mezi ty sv*ně, bohužel. Pardon, že jsem sprostá, ale hodná asi nebudu. Když se tak chováte. c:
kde jsem já? o,OPravidla pro dementy jako jste Vy. :-dd Pardon. - Ateam. Celkem hloupost tyhle pravidla puso. Ale nevadí, řešit to nebudu, nevadí mi to. Spíš se směju, jak to v hlavě dobrý nemáte. Už se radši nevyjadřuj k mému příspěvku, já už taky se vyjadřovat nebudu, jen vím, že sem dostala bán, za něco, za co jsem nemohla, a ani jsem si o to nežádala, aby mi někdo něco posílal z ATEAM skupky, jenže vždycky si něco promotáte v hlavě, vymyslíte, a já jsem ta nejhorší, pác a pusu brouku. No nevadí Já už Cmko mám dlouho u prdele. Jsou tam falešné lidi, někdo si může říct, že i já jsem falešná, jen, nejsem. Nechápu vás, a radši už mlčím. ^^ Hodně štěstí, a doufám že i ty se budeš mít dobře omgmene, a ostatní. A i Toky, ten se taky musí všude upřímně sr*t, hihi. Nooo, já už mlčím, nebo tady umřu smíchy, jak jste doopravdy tak blbý. :-dddd 20.8.2016
Lepší být v v TÉ prdeli, než bejt v tvojí (kafe)To už mě nezajímá. Táhni si kam chceš, stejně v té prdeli už jsi. I tobě Sbohem, Dycku. Vrátím, neboj. A schválně tě půjdu pozdravit.
A ty dokonalá, už chápuProtože on je úplně vypatlanej. (lol)(wacky)
Lepší být v v TÉ prdeli, než bejt v tvojí (kafe)
Nechtěl by ses trošičku sklidnit? Vím, že i kathrynn používá vulgarity, ale přeci jsi helper a měl by ses tak chovat.Drží tě tu někdo? Tak táhni, když se ti tu nelíbí, já osobně budu jen rád
Promiň. Používám vulgarity. Ale už prostě, nedávám to, tu jejich logiku, a ták. Já už budu mlčet. Jen mě to celkem mrzí, když umí pěkně pindovat Je to i moje vina. Možná jsem zlá. Ale on to potřebuje. (lol)(like)Nechtěl by ses trošičku sklidnit? Vím, že i kathrynn používá vulgarity, ale přeci jsi helper a měl by ses tak chovat.
+1 Bod za nevhodné chování helpera.