Jasný potřebuju, táhni už.Promiň. Používám vulgarity. Ale už prostě, nedávám to, tu jejich logiku, a ták. Já už budu mlčet. Jen mě to celkem mrzí, když umí pěkně pindovatJe to i moje vina. Možná jsem zlá. Ale on to potřebuje. (lol)(like)
konečně normální komentář, který neporušuje pravidla Cm bulváru![]()
Super omíku..
S tím bych moc nepočítal, své plány do budoucna bych na pár měsíců odložil.I tobě Sbohem, Dycku. Vrátím, neboj. A schválně tě půjdu pozdravit.
Vrátím, neboj. A schválně tě půjdu pozdravit.![]()
a hádej kvůli koho se tu řeší něco jinéhoŘeší se tu úplně všechno, ale jediné, co se tu neřeší je ten CM BulvárD
Ten není momentálně podstatnýŘeší se tu úplně všechno, ale jediné, co se tu neřeší je ten CM BulvárD
přesně tak, hádky jsou nejČlánek super, ovšem ta debata pod ním... To je teprve gól.Líbí se mi, jak někteří jedinci akorát nahrávají do karet ostatním a tím vyvolávají další "hádky".. Alespoň je co číst. (kafe)
![]()
Myslím že wake ti dál ban z důvodu aby serveru ochranil mentální zdraví i když už je hoooodně nalomené@MrWakeCZ neposlintej se:-ddddddd
Ten bán se mi líbí. Je hezkej, ještě bán bez důvodu, když mi nikdo nic neposílal. yks dede, tyvole
Ale jakože, povedlo se ti to ..p Ale i tak. I tobě přeji hezký Den!:--))) Aha, tam je krásný, tak Krásný no.
A vám všem taky přeji hezký zbytek dnů na cm, a bacha, buďte hodný, nebo vás Wake vyhodí, jak to umí no.:3(wacky)
Neplač. Nájdeš si iného![]()
DDDD