Jasný potřebuju, táhni už.Promiň. Používám vulgarity. Ale už prostě, nedávám to, tu jejich logiku, a ták. Já už budu mlčet. Jen mě to celkem mrzí, když umí pěkně pindovat Je to i moje vina. Možná jsem zlá. Ale on to potřebuje. (lol)(like)
konečně normální komentář, který neporušuje pravidla Cm bulváruSuper omíku..
S tím bych moc nepočítal, své plány do budoucna bych na pár měsíců odložil.I tobě Sbohem, Dycku. Vrátím, neboj. A schválně tě půjdu pozdravit.
Vrátím, neboj. A schválně tě půjdu pozdravit.
a hádej kvůli koho se tu řeší něco jinéhoŘeší se tu úplně všechno, ale jediné, co se tu neřeší je ten CM Bulvár D
Ten není momentálně podstatný DdddŘeší se tu úplně všechno, ale jediné, co se tu neřeší je ten CM Bulvár D
přesně tak, hádky jsou nejČlánek super, ovšem ta debata pod ním... To je teprve gól. Líbí se mi, jak někteří jedinci akorát nahrávají do karet ostatním a tím vyvolávají další "hádky".. Alespoň je co číst. (kafe)
Myslím že wake ti dál ban z důvodu aby serveru ochranil mentální zdraví i když už je hoooodně nalomené@MrWakeCZ neposlintej se:-ddddddd
Ten bán se mi líbí. Je hezkej, ještě bán bez důvodu, když mi nikdo nic neposílal. yks dede, tyvole
Ale jakože, povedlo se ti to .. p Ale i tak. I tobě přeji hezký Den!:--))) Aha, tam je krásný, tak Krásný no.
A vám všem taky přeji hezký zbytek dnů na cm, a bacha, buďte hodný, nebo vás Wake vyhodí, jak to umí no. :3(wacky)
DDDDPupik a micik ?
To dopadne špatně :dddd inač je to fajné
Neplač. Nájdeš si iného D (kappa)DDDD