Kopsiq
Builder
JopI kdyby to stáhl, tak v tom světě jsou zapsaný natvrdo data, bez kterých se mapa neobejde a WD to do nich také píše. Takže i kdyby, dá se to zjistit z dat z mapy a chunků
JopI kdyby to stáhl, tak v tom světě jsou zapsaný natvrdo data, bez kterých se mapa neobejde a WD to do nich také píše. Takže i kdyby, dá se to zjistit z dat z mapy a chunků
Ty ho podezíráš, ty dolož důkazy!Zajdi si tam,snad nejseš línej?
Dle mého by se dal nahradit delší úsek toku vody ledem. Známe to všichni, led začne tát, ale znovu se ochladí a znovu zmrzneMyslím, že jsem zkritizoval vše, jinak je to pěkná mapka, (doufám, že je tvá) dobrá práce!
- Zkus vylepšit ten spodek středu, jak se dívám, nepůsobí to dobře.
- Tu velkou střechu na středě bych dal do kopulovitého tvaru.
- Nepůsobí mi tam dobře těch spoustu toků vody dolů z každého ostrovu, odebral bych je, přece jen je to zimní mapa, a tam je přece zamrzlé, a když už to taje, tak né takovým proudem.
Jdu to vylepšít hned pošlu screenyMyslím, že jsem zkritizoval vše, jinak je to pěkná mapka, (doufám, že je tvá) dobrá práce!
- Zkus vylepšit ten spodek středu, jak se dívám, nepůsobí to dobře.
- Tu velkou střechu na středě bych dal do kopulovitého tvaru.
- Nepůsobí mi tam dobře těch spoustu toků vody dolů z každého ostrovu, odebral bych je, přece jen je to zimní mapa, a tam je přece zamrzlé, a když už to taje, tak né takovým proudem.
A co :?? chcem to vedet MrSkiller ma treba naky plugin ve svete to neviz ze to de :??Je hezká 9/10 jen jak jsi udělal ty stromy ?? (btw my Buildeři na to máme něco tajného, jestli jsi to dělal ty tak to chci vědět jak )
héj bro!Tak po dlhej dobe som dokončíl skywars mapu rozhodol som sa že dnes večer ju dokončím
Tak dokončená je když neco bude trebalo zmenit/promenit tak píšťe pod komentár
Screeny:
Stred:
View attachment 18420 View attachment 18419 View attachment 18417 View attachment 18425
Team:
View attachment 18421 View attachment 18422 View attachment 18427
Chestky:
View attachment 18424 View attachment 18426 View attachment 18423
A Pokusíl som sa Screen z vrchu mapy :
View attachment 18418
ok okZítra tam zajdu
Nevím, co považuješ za důkaz, že není okopírovanáMati a potom sem daj dôkaz, že tá mapa nie je odkopírovaná...