Kopsiq
Builder
JopI kdyby to stáhl, tak v tom světě jsou zapsaný natvrdo data, bez kterých se mapa neobejde a WD to do nich také píše. Takže i kdyby, dá se to zjistit z dat z mapy a chunků![]()
JopI kdyby to stáhl, tak v tom světě jsou zapsaný natvrdo data, bez kterých se mapa neobejde a WD to do nich také píše. Takže i kdyby, dá se to zjistit z dat z mapy a chunků![]()
Ty ho podezíráš, ty dolož důkazy!Zajdi si tam,snad nejseš línej?
Dle mého by se dal nahradit delší úsek toku vody ledem. Známe to všichni, led začne tát, ale znovu se ochladí a znovu zmrzneMyslím, že jsem zkritizoval vše, jinak je to pěkná mapka, (doufám, že je tvá) dobrá práce!
- Zkus vylepšit ten spodek středu, jak se dívám, nepůsobí to dobře.
- Tu velkou střechu na středě bych dal do kopulovitého tvaru.
- Nepůsobí mi tam dobře těch spoustu toků vody dolů z každého ostrovu, odebral bych je, přece jen je to zimní mapa, a tam je přece zamrzlé, a když už to taje, tak né takovým proudem.
Jdu to vylepšítMyslím, že jsem zkritizoval vše, jinak je to pěkná mapka, (doufám, že je tvá) dobrá práce!
- Zkus vylepšit ten spodek středu, jak se dívám, nepůsobí to dobře.
- Tu velkou střechu na středě bych dal do kopulovitého tvaru.
- Nepůsobí mi tam dobře těch spoustu toků vody dolů z každého ostrovu, odebral bych je, přece jen je to zimní mapa, a tam je přece zamrzlé, a když už to taje, tak né takovým proudem.
A co :??Je hezká 9/10 jen jak jsi udělal ty stromy ??(btw my Buildeři na to máme něco tajného, jestli jsi to dělal ty tak to chci vědět jak
![]()
)
héj bro!Tak po dlhej dobe som dokončíl skywars mapu rozhodol som sa že dnes večer ju dokončím
Tak dokončená je když neco bude trebalo zmenit/promenit tak píšťe pod komentár
Screeny:
Stred:
View attachment 18420 View attachment 18419 View attachment 18417 View attachment 18425
Team:
View attachment 18421 View attachment 18422 View attachment 18427
Chestky:
View attachment 18424 View attachment 18426 View attachment 18423
A Pokusíl som sa Screen z vrchu mapy:
View attachment 18418
ok okZítra tam zajdu
Nevím, co považuješ za důkaz, že není okopírovanáMati a potom sem daj dôkaz, že tá mapa nie je odkopírovaná...