myslím že kitpvp už bude za chvíliKitPvP se strasně lagoval tak proto se zrušil a ty hackeři to taky pokazili
Anticheat je perfektní! AutoSoup se dá zjistit hned. Hráč do tebe bouchá a zároveň vyhazuje misky. KA na kit PVP nebude vůbec.Už se straně těším. Konec konců je to super minihra která se moc v Česku nevyskytuje
. Ohledně cheatrů už by je nemělo dát práci identifikovat autosoup, de to strašně poznat když do tebe PRAVIDELNĚ (kaA)) bouchají a ještě do toho se desetkrát stihnou napít bez zaváhání
![]()
Přesně tak. Ani jiná forma CheatůKA na kit PVP nebude vůbec.
Pravda, ako je možné že niekto nevie nakresliť postel?Když je někdo chytí tak jim dáváme mute na 20 minut aby nemohli hrátprotože banovat za to je blbý...
Pravda, ako je možné že niekto nevie nakresliť postel?
No hej radšej to napíše aby mal viac bodov...Pokud jsou buď fakt blby že tak lehkou věc nenakreslí, a nebo jsou tak vychcany a píšou aby to všichni uhádli a měli body
Tvl ty máš na všetko pripomienku Ja občas volám s kamoškou na skype ale my dve,keď hráme DW,tak slovo nepovieme sebe...Myslím, že toto nemá moc velkých portálů v ČR. GT, SG, MCT.. Ani jeden. KitPvP nevím, ale už tak před rokem jsem ho hrával na Titanu. Ale jestli jste ho měli první, je to možný.
Já si mraky vypínám jen na CM a když jdu hrát třeba na munio nebo Hexxit tak si je zase zapnu.
Ovládání štětců jsem myslel tak, že by se lépe malovaly detaily, kdyby jsi mohl létat.
Nikde jsem nepsal, že těm hovorům zabráníte, to nejde. Jen jsem napsal, že to je podvádění.
"Včera jeden hráč uhodl slovo, aniž by jiný hráč něco nakreslil" patřilo k těm, jenž si slova s kamarádem říkají po skype. A psaní do chatu možná nejde, ale někteří lidé to napíšou na tu tabuli, kam mají kreslit.
Už zasa nuda pre teba všetko...pro mě je to nudný...
Ale moc pěkné stavební práce!
Ľudia poznajú slováTaky jsem si už vyslechla pár stížností na mě, že podvádím, protože jsem slovo uhodla třeba někdy i na poprvé, kord když tam nebyly písmena. Prostě zkouším. Když je to ovšem nějaké krátké slovo.Ale PVNST má pravdu, nejlepší je takovéto hráče porazit. Nejlepší je na tom to, jak se potom vztekají a označují tě za cheatera, to bych se mohla i po zemi od smíchu válet. (rofl)