• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Hele vždycky budou hráči co to budou kazit, ať už BedWars, Annihilation (KA), nebo DrawIt psaní slov... vždycky a všude se najde někdo kdo to bude kazit :D

Xeriffer

Člen
Super minihra pri ktorej si oddýchnem a zabavím sa. Len tý skyperi by mohli byť nenápadnejší. Ani nezačne kresliť a ten druhý to dlhé slovo hneď uhádne... :D

Už se straně těším :) . Konec konců je to super minihra která se moc v Česku nevyskytuje ;) . Ohledně cheatrů už by je nemělo dát práci identifikovat autosoup, de to strašně poznat když do tebe PRAVIDELNĚ (kaA)) bouchají a ještě do toho se desetkrát stihnou napít bez zaváhání ;):)

FilipVI

Moderátor webu
Už se straně těším :) . Konec konců je to super minihra která se moc v Česku nevyskytuje ;) . Ohledně cheatrů už by je nemělo dát práci identifikovat autosoup, de to strašně poznat když do tebe PRAVIDELNĚ (kaA)) bouchají a ještě do toho se desetkrát stihnou napít bez zaváhání ;):)
Anticheat je perfektní! AutoSoup se dá zjistit hned. Hráč do tebe bouchá a zároveň vyhazuje misky. KA na kit PVP nebude vůbec.

P

PVNST

Návštěvník
Draw IT je sice super, ale už by to chtělo ten kit pvp no :D ...

KA na kit PVP nebude vůbec.
Přesně tak. Ani jiná forma Cheatů :D

Fialka♡

Velmi známý člen
Myslím, že toto nemá moc velkých portálů v ČR. GT, SG, MCT.. Ani jeden. KitPvP nevím, ale už tak před rokem jsem ho hrával na Titanu. Ale jestli jste ho měli první, je to možný.

Já si mraky vypínám jen na CM a když jdu hrát třeba na munio nebo Hexxit tak si je zase zapnu.

Ovládání štětců jsem myslel tak, že by se lépe malovaly detaily, kdyby jsi mohl létat.

Nikde jsem nepsal, že těm hovorům zabráníte, to nejde. Jen jsem napsal, že to je podvádění.

"Včera jeden hráč uhodl slovo, aniž by jiný hráč něco nakreslil" patřilo k těm, jenž si slova s kamarádem říkají po skype. A psaní do chatu možná nejde, ale někteří lidé to napíšou na tu tabuli, kam mají kreslit.
Tvl ty máš na všetko pripomienku Ja občas volám s kamoškou na skype ale my dve,keď hráme DW,tak slovo nepovieme sebe...

Fialka♡

Velmi známý člen
Taky jsem si už vyslechla pár stížností na mě, že podvádím, protože jsem slovo uhodla třeba někdy i na poprvé, kord když tam nebyly písmena. Prostě zkouším. Když je to ovšem nějaké krátké slovo. :D Ale PVNST má pravdu, nejlepší je takovéto hráče porazit. Nejlepší je na tom to, jak se potom vztekají a označují tě za cheatera, to bych se mohla i po zemi od smíchu válet. (rofl)
Ľudia poznajú slová :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.