• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Upozorňuju vás, že Mikeloff krade money! Půjčil jsem mu 1T a slíbil, že mi to vrátí až bude Prestige 8.
Už jse Prestige 8 a pořád mi nevrátil 1T. Děkuji za pozornost. :)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Je to tvoje chyba ... že si mi to půjčíl takže... nevím co děláš na forku!! :D
Vieš.. Niekto je napríklad milý človek a s radosťou niekomu niečo požičia.. Odpoveď "Je to tvoje chyba" je úbohá a ešte to tvoje okrádanie je tky úbohé.. Síce jeho chyba ale zamysli sa nad tým keby si bol TY na jeho mieste a aké by ti to bolo..

Patrik_ManCZ12

Aktivní člen
Vieš.. Niekto je napríklad milý človek a s radosťou niekomu niečo požičia.. Odpoveď "Je to tvoje chyba" je úbohá a ešte to tvoje okrádanie je tky úbohé.. Síce jeho chyba ale zamysli sa nad tým keby si bol TY na jeho mieste a aké by ti to bolo..
Souhlasím.

MrVolvo

Velmi známý člen
Upozorňuju vás, že Mikeloff krade money! Půjčil jsem mu 1T a slíbil, že mi to vrátí až bude Prestige 8.
Už jse Prestige 8 a pořád mi nevrátil 1T. Děkuji za pozornost. :)

No.. Za money si ručíš sám ale,,
Je to tvoje chyba ... že si mi to půjčíl takže... nevím co děláš na forku!! :D
Niekto sa snaží byť milý, a potom na to doplatí.. Ale je to fakt úbohé (facepalm)..

Chtěl jsi po mne 1T psal jsi do /fr msg půjčíš mi 1T co asi ne :/ takže já nevím, co tu děláš a proč jsi mi nadával(argh)(argh)(argh)(rofl)(rofl)(punch)(spam)(finger)(finger)(finger)(finger)(finger) ty jsi ten píču* co jsi mi nadával -.-

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
No, prostě některý lidi se chovaj hnusně, nedá se jim důvěřovat (vlastní zkušenost ) :/

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Toto sa deje na prisonu.. koľko krát mi napísali: "Prosim das mi 2t do presige, vratim!"
a vratili h*vno.. odvtedy už nepožičiavam.. a @Mikeloff je to ubohé.. mal by si mu to vrátiť.. je síce pravda že za money si ručí sám ale..
mal by si byť správny človek a vrátiť mu to...
Ach ta komunita na prisone..
(škoda že to nie je tak ako za starých čias)

JacobSK_

Džejkob
Eventer
PS: A tebe by sa asi páčilo keby si dal 1T s dobrým zámerom pomôcť.. a niekto ti dá ignore a nerieši.. nevráti.. ignoruje..

Spamätaj sa chlapče..
@Mikeloff

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
JacobSK_ ok spamatuju se :) až půjdeš spát...
Už mlč.. Aby si nebrečel a nešiel to povedať mamke že? :eek: Keď ešte od niekoho budeš niečo pýtať tak vieš čo ti odpíše.. " (finger) a bež už do pi** žebráku sku****** "

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Takže se k tomu výjádřím já...
@timmyboy
sice je pravda že je to částečně tvoje chyba ale...
@Mikeloff
To, co jsi udělal je velice ubohé. Člověk je hodný a půjčí ti money... A jak se mu odvděčíš? Vysereš se na vrácení peněz, dáš si na něj ignore a je ti to u pdele.. NJ, ale bohužel. Za takové okrádání se tu netrestá ale za toto bych dával permu...

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Takže se k tomu výjádřím já...
@timmyboy
sice je pravda že je to částečně tvoje chyba ale...
@Mikeloff
To, co jsi udělal je velice ubohé. Člověk je hodný a půjčí ti money... A jak se mu odvděčíš? Vysereš se na vrácení peněz, dáš si na něj ignore a je ti to u pdele.. NJ, ale bohužel. Za takové okrádání se tu netrestá ale za toto bych dával permu...
Asi tak.. buď tempban nebo prema..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.