Vieš.. Niekto je napríklad milý človek a s radosťou niekomu niečo požičia.. Odpoveď "Je to tvoje chyba" je úbohá a ešte to tvoje okrádanie je tky úbohé.. Síce jeho chyba ale zamysli sa nad tým keby si bol TY na jeho mieste a aké by ti to bolo..Je to tvoje chyba ... že si mi to půjčíl takže... nevím co děláš na forku!!
Souhlasím.Vieš.. Niekto je napríklad milý človek a s radosťou niekomu niečo požičia.. Odpoveď "Je to tvoje chyba" je úbohá a ešte to tvoje okrádanie je tky úbohé.. Síce jeho chyba ale zamysli sa nad tým keby si bol TY na jeho mieste a aké by ti to bolo..
Souhlasím.
Upozorňuju vás, že Mikeloff krade money! Půjčil jsem mu 1T a slíbil, že mi to vrátí až bude Prestige 8.
Už jse Prestige 8 a pořád mi nevrátil 1T. Děkuji za pozornost.
Niekto sa snaží byť milý, a potom na to doplatí.. Ale je to fakt úbohé (facepalm)..Je to tvoje chyba ... že si mi to půjčíl takže... nevím co děláš na forku!!
Ešte nejaké slová?Je to tvoje chyba ... že si mi to půjčíl takže... nevím co děláš na forku!!
Požičal ti 1T a ešte mu aj nadávaš? No toto.. Tá dnešná doba..MrVolvo a.k.a Granko já? nebo ten píču* TimmyBoy ?
Už mlč.. Aby si nebrečel a nešiel to povedať mamke že? Keď ešte od niekoho budeš niečo pýtať tak vieš čo ti odpíše.. " (finger) a bež už do pi** žebráku sku****** "JacobSK_ ok spamatuju se až půjdeš spát...
Asi tak.. buď tempban nebo prema..Takže se k tomu výjádřím já...
@timmyboy
sice je pravda že je to částečně tvoje chyba ale...
@Mikeloff
To, co jsi udělal je velice ubohé. Člověk je hodný a půjčí ti money... A jak se mu odvděčíš? Vysereš se na vrácení peněz, dáš si na něj ignore a je ti to u pdele.. NJ, ale bohužel. Za takové okrádání se tu netrestá ale za toto bych dával permu...