Vieš.. Niekto je napríklad milý človek a s radosťou niekomu niečo požičia.. Odpoveď "Je to tvoje chyba" je úbohá a ešte to tvoje okrádanie je tky úbohé.. Síce jeho chyba ale zamysli sa nad tým keby si bol TY na jeho mieste a aké by ti to bolo..Je to tvoje chyba ... že si mi to půjčíl takže... nevím co děláš na forku!!![]()
Souhlasím.Vieš.. Niekto je napríklad milý človek a s radosťou niekomu niečo požičia.. Odpoveď "Je to tvoje chyba" je úbohá a ešte to tvoje okrádanie je tky úbohé.. Síce jeho chyba ale zamysli sa nad tým keby si bol TY na jeho mieste a aké by ti to bolo..
Souhlasím.
Upozorňuju vás, že Mikeloff krade money! Půjčil jsem mu 1T a slíbil, že mi to vrátí až bude Prestige 8.
Už jse Prestige 8 a pořád mi nevrátil 1T. Děkuji za pozornost.![]()
Niekto sa snaží byť milý, a potom na to doplatí.. Ale je to fakt úbohé (facepalm)..Je to tvoje chyba ... že si mi to půjčíl takže... nevím co děláš na forku!!![]()
Ešte nejaké slová?Je to tvoje chyba ... že si mi to půjčíl takže... nevím co děláš na forku!!![]()
Požičal ti 1T a ešte mu aj nadávaš? No toto.. Tá dnešná doba..MrVolvo a.k.a Granko já? nebo ten píču* TimmyBoy ?
Už mlč.. Aby si nebrečel a nešiel to povedať mamke že?JacobSK_ ok spamatuju seaž půjdeš spát...
Asi tak.. buď tempban nebo prema..Takže se k tomu výjádřím já...
@timmyboy
sice je pravda že je to částečně tvoje chyba ale...
@Mikeloff
To, co jsi udělal je velice ubohé. Člověk je hodný a půjčí ti money... A jak se mu odvděčíš? Vysereš se na vrácení peněz, dáš si na něj ignore a je ti to u pdele.. NJ, ale bohužel. Za takové okrádání se tu netrestá ale za toto bych dával permu...