Admin má pravdu. Už jsem i našel appky na pohyb, bez toho aniž by jsi někam musel. Ale hra pak jaksi ztrácí smysl.
Řekl bych, že dost lidí nepochopilo pointu hry (aspoň ne tak jako já). Hra neměla nikdy nikoho zranit, ale seskupit lidi, vytvořit takovou nostalgickou atmosféru a propojit virtuální hru s reálným světem. Jé úžasné jak Pokéstopy a Arény (gym) jsou místa, kde je více lidí.
Takže nechápu proč tu hru dost lidí kritizuje (nemaj data? možná?) hlavně jsem si všiml v Českých! internetových diskusích na ni každý má kecy, pravděpodobně nějácí blbečci co si musí něco dokázat.
Co mi ve hře chybý, tak je jasné uź jen PvP. Gym je něco málo, co mi nestojí za řeč. Hráči by mohli mít možnost vidět, kdo je v jejich okolí (ten kruh co je kolem vás) a popřípadně mít člověka v tom okolí i možnost vyzvat k souboji, který by byl jako u starších pokémonů (Pokémon Saphir,Emerald apod.). Co by se zde mohlo dát přidat by mohlo být tlačítko aby jsi se podíval, jaké pokémony hráč vlastní (hráčův veřejný profil?)
V tomhle ohledu mě hra zklamala a nemám opravdu důvod jí hrát, dokud tam nebude pořádné PvP (jestli bude) se kterým by mohla být sranda. Později by mohli přidat i ranking systém a dokonce třeba týmové souboje.
Bohuźel si opravdu nemyslím, že toto Nintendo udělá, už jen z důvodu jaký je okolo toho Hype a prakticky se jim reklama dělá sama. Netřeba zmiňovat, že to firmu Nintendo zachránilo. Stačí se podívat na internet a jde vidět, že jejich akcie jdou ehm dólů.
Takže zmiňovaná appka, která s tebou "pohybuje" mi ani nepřipadá jako nejhorší nápad. Dokud tam nebude opravdu nějáký úžasný PvP systém, který by hru ještě víc oddělal (a řekl bych, že by to nebylo zlé hmm?) , tak si sem tam zajdu do pokéstopu, sem tam něco chytim, ale jelikož nemám na tabletu data a do mobilu hru nechci, tak nemám moc velké možnosti chytání pokémonů.