• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Keyio

00:00 AM
Admin má pravdu. Už jsem i našel appky na pohyb, bez toho aniž by jsi někam musel. Ale hra pak jaksi ztrácí smysl.

Řekl bych, že dost lidí nepochopilo pointu hry (aspoň ne tak jako já). Hra neměla nikdy nikoho zranit, ale seskupit lidi, vytvořit takovou nostalgickou atmosféru a propojit virtuální hru s reálným světem. Jé úžasné jak Pokéstopy a Arény (gym) jsou místa, kde je více lidí.

Takže nechápu proč tu hru dost lidí kritizuje (nemaj data? možná?) hlavně jsem si všiml v Českých! internetových diskusích na ni každý má kecy, pravděpodobně nějácí blbečci co si musí něco dokázat.

Co mi ve hře chybý, tak je jasné uź jen PvP. Gym je něco málo, co mi nestojí za řeč. Hráči by mohli mít možnost vidět, kdo je v jejich okolí (ten kruh co je kolem vás) a popřípadně mít člověka v tom okolí i možnost vyzvat k souboji, který by byl jako u starších pokémonů (Pokémon Saphir,Emerald apod.). Co by se zde mohlo dát přidat by mohlo být tlačítko aby jsi se podíval, jaké pokémony hráč vlastní (hráčův veřejný profil?)

V tomhle ohledu mě hra zklamala a nemám opravdu důvod jí hrát, dokud tam nebude pořádné PvP (jestli bude) se kterým by mohla být sranda. Později by mohli přidat i ranking systém a dokonce třeba týmové souboje.

Bohuźel si opravdu nemyslím, že toto Nintendo udělá, už jen z důvodu jaký je okolo toho Hype a prakticky se jim reklama dělá sama. Netřeba zmiňovat, že to firmu Nintendo zachránilo. Stačí se podívat na internet a jde vidět, že jejich akcie jdou ehm dólů.

Takže zmiňovaná appka, která s tebou "pohybuje" mi ani nepřipadá jako nejhorší nápad. Dokud tam nebude opravdu nějáký úžasný PvP systém, který by hru ještě víc oddělal (a řekl bych, že by to nebylo zlé hmm?) , tak si sem tam zajdu do pokéstopu, sem tam něco chytim, ale jelikož nemám na tabletu data a do mobilu hru nechci, tak nemám moc velké možnosti chytání pokémonů.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
@Keyio, ten "ranking" systém bude pridaný na 80%, keďže po vyhratí boja dostaneš špeciálne body, ktoré stratíš (presne -500), keď utečieš z boja, takže na základe tohto a prípadne aj medailí, by sa dalo získavať "rank".

Hra do budúcna sľubuje viacej aktualizácií, nových funkcií a rozvoja, že ti nestačia čísla do 1000, aby si to spočítal. Medzi najvýznamnejšie patria aktualizácie pokémonov (má ich byť viac ako 800, zatiaľ - v budúcnosti kľudne aj tisíce), rôzne udalosti (eventy) so špeciálnymi odmenami, prepracovanie na bezchybné MMORPG, zlepšenie serverov, zlepšenie boja a tisíce ďalších vecí, stačí to len sledovať...

Tých ľudí chápem, pretože sú to väčšinou "deti" narodené po roku 2000, takže humbuk okolo pokémonov nezažili na vlastnej koži, čiže ich na tom asi nič neláka a majú pocit, že keď si na FB napíšu status, že je to: "hra pre ovce", "detinské" a podobne, tak sú "dospelí". Ja som väčšinu svojho útleho dectva (od škôlky do približne 8-9 rokov) venoval zbieraniu pokémonov (kartičky, albumy so samolepkami a ďalšie hlúpostičky), a keď teraz prišla super hra, ktorá ponúka "pohyb zábavou", dokonca, keď čítate, tak aj konečne zistíte, aké pamiatky máte v meste.

MrsRachí

Velmi známý člen
Jj tak všichni tu pište jaká je to blbost atd. jenom proto ,že vám to nejede :) a nebo ,že vám pokemoni nic neříkají ,že nevíte kdo jsou rakeťáci a nebo ,že vůbec byly nějaké pokemon kartičky :D já jich mám např. 99 jenom :c a ta hra mě hodně baví až na to ,že tu máme ve městě (4k obyvatel xD ) 5 pokéstopů a jenom 1 gym a to je naprd mno :D

MrsRachí

Velmi známý člen
Tých ľudí chápem, pretože sú to väčšinou "deti" narodené po roku 2000, takže humbuk okolo pokémonov nezažili na vlastnej koži, čiže ich na tom asi nič neláka a majú pocit
Já jsem taky narozená po roku 2000 a náhodou u nás se pokemon kartičky sbíraly i na základce cca rok 2010 :D a na Pokemony jsem koukala každé ráno :D :3

Keyio

00:00 AM
Já měl pokémon kartiček stejně jako fotbalistů a hokejistů, ještě do teď bych je někde měl mít ,každopádně někde doma mám ještě Encyklopedii Pokémonů. :D Takže abych ji zase vyhrabal a očistil. Jako já nevím. Moje sestra je narozená roku 2000 a normálně to taky hraje, si pamatuji, jak jsme si vždy přehrávali pokémony z VHSky :D.

U mě si nemůžu stežovat, poblíž domu mám asi 9 pokéstopů (3 hned u sebe, takže kdybych měl moduly, tak čau ... :D) a 3x gym.

Ti "dospělí" to jsou dospívající děti, kteří si o sobě myslí kdo ví co. Kdyby věděli, že být dospělím není taková sranda. Jako, já bych nejraději zůstal dítětem co nejdéle. :D Je to větší sranda.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
já nikdy neměl ani kartičku :/
Tomu neverím... :D Ešte aj v škole sme mali čierneho Petra s pokémon tematikou, pexeso s pokémon tematikou, bojové pokémon kartičky, všade sa menili samolepky do asi troch rôznych albumov a ešte viem, že sme mali aj nejaké železné blbosti, s ktorými sme sa hrali a bojovali, ale už ani neviem, ako to fungovalo. :D

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dá sa na to stihanuť GPS hacky, vďaka ktorým nemusíme vstať z tej postieľky... :D (y) (kappa)

//a inak, hocičo by som nesťahoval, lebo môže to byť plne funkčné, ale tak isto môžete z takýchto uploadov dostať vírus... (movember)
Máš pravdu,nastavíš si v tom hacku trasu a ono to jde tam kde jsi to nastavil.

Tomu neverím... :D Ešte aj v škole sme mali čierneho Petra s pokémon tematikou, pexeso s pokémon tematikou, bojové pokémon kartičky, všade sa menili samolepky do asi troch rôznych albumov a ešte viem, že sme mali aj nejaké železné blbosti, s ktorými sme sa hrali a bojovali, ale už ani neviem, ako to fungovalo. :D
já ne, prostě mě to nebavilo (sour) vždycky jsem byl jinej než úplně všichni (wacky)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.