(lol)Děláte si ze mě už totální pr**l ??!! To že mě otravujete s hodnocením na serveru tak mě štve ale že to jde už na forum ? to už začíná být trochu moc.. a hlavně tobě jsem gunmane jsem psál několikrát že stavby nehodnotím ! takže pokud dáš jedinou otázku jestli ti nepujdu ohodnotit plot tak ti ho smážu protože ty váše spamy už mám dost ! Mám na stárost jiné věci než řešit nějaké stupidní a hnusné domky...Neřeknu když potřebujete pomoct s nějakým projektem o velikosti x plotu...jsou tam hráči kteří si dělají města i přes 10 pozemku a neřeknu že potřebují poradit ale to že 95% domu na creativu výpadá jako domek bezdomovců v lese a ještě s tím otravujete AT.
(lol)(lol)(lol)
Uklidni se.Děláte si ze mě už totální pr**l ??!! To že mě otravujete s hodnocením na serveru tak mě štve ale že to jde už na forum ? to už začíná být trochu moc.. a hlavně tobě jsem gunmane jsem psál několikrát že stavby nehodnotím ! takže pokud dáš jedinou otázku jestli ti nepujdu ohodnotit plot tak ti ho smážu protože ty váše spamy už mám dost ! Mám na stárost jiné věci než řešit nějaké stupidní a hnusné domky...Neřeknu když potřebujete pomoct s nějakým projektem o velikosti x plotu...jsou tam hráči kteří si dělají města i přes 10 pozemku a neřeknu že potřebují poradit ale to že 95% domu na creativu výpadá jako domek bezdomovců v lese a ještě s tím otravujete AT.
Tak 1) jsem klidnej a za 2) musel jsem to už napsat tvrdějí protože neustalý spam mě už štve... a když nevíš co se děje když jsem na serveru tak k tomu nepiš prosímUklidni se.
Já tě chápu, tohle štve každýho, ale to jako admin už musíš překousnout. Jim to třeba tolik divný jako tobě nepřijde, v tom je musíš chápat.Tak 1) jsem klidnej a za 2) musel jsem to už napsat tvrdějí protože neustalý spam mě už štve... a když nevíš co se děje když jsem na serveru tak k tomu nepiš prosím
Stačí je drtit jak se seznámkami a do měsíce bych měl klid teď na creativu jak jsem online není žádná seznamka ani se to nepokusí napsat do chatuJá tě chápu, tohle štve každýho, ale to jako admin už musíš překousnout. Jim to třeba tolik divný jako tobě nepřijde, v tom je musíš chápat.
Když to jednomu smažeš, tak jich je tam furt 200 dalších... to bys musel smazat rovnou celej creative server.
Nevim sice, co si pod pojmem "drtit" představuješ, ale tvrdá výchova vždycky funguje.Stačí je drtit jak se seznámkami a do měsíce bych měl klid teď na creativu jak jsem online není žádná seznamka ani se to nepokusí napsat do chatu