(lol)Děláte si ze mě už totální pr**l ??!!To že mě otravujete s hodnocením na serveru tak mě štve ale že to jde už na forum ? to už začíná být trochu moc.. a hlavně tobě jsem gunmane jsem psál několikrát že stavby nehodnotím ! takže pokud dáš jedinou otázku jestli ti nepujdu ohodnotit plot tak ti ho smážu protože ty váše spamy už mám dost ! Mám na stárost jiné věci než řešit nějaké stupidní a hnusné domky...Neřeknu když potřebujete pomoct s nějakým projektem o velikosti x plotu...jsou tam hráči kteří si dělají města i přes 10 pozemku a neřeknu že potřebují poradit ale to že 95% domu na creativu výpadá jako domek bezdomovců v lese a ještě s tím otravujete AT.
(lol)(lol)(lol)
Uklidni se.Děláte si ze mě už totální pr**l ??!!To že mě otravujete s hodnocením na serveru tak mě štve ale že to jde už na forum ? to už začíná být trochu moc.. a hlavně tobě jsem gunmane jsem psál několikrát že stavby nehodnotím ! takže pokud dáš jedinou otázku jestli ti nepujdu ohodnotit plot tak ti ho smážu protože ty váše spamy už mám dost ! Mám na stárost jiné věci než řešit nějaké stupidní a hnusné domky...Neřeknu když potřebujete pomoct s nějakým projektem o velikosti x plotu...jsou tam hráči kteří si dělají města i přes 10 pozemku a neřeknu že potřebují poradit ale to že 95% domu na creativu výpadá jako domek bezdomovců v lese a ještě s tím otravujete AT.
Tak 1) jsem klidnej a za 2) musel jsem to už napsat tvrdějí protože neustalý spam mě už štve... a když nevíš co se děje když jsem na serveru tak k tomu nepiš prosímUklidni se.
Já tě chápu, tohle štve každýho, ale to jako admin už musíš překousnout.Tak 1) jsem klidnej a za 2) musel jsem to už napsat tvrdějí protože neustalý spam mě už štve... a když nevíš co se děje když jsem na serveru tak k tomu nepiš prosím![]()
Stačí je drtit jak se seznámkami a do měsíce bych měl klidJá tě chápu, tohle štve každýho, ale to jako admin už musíš překousnout.Jim to třeba tolik divný jako tobě nepřijde, v tom je musíš chápat.
Když to jednomu smažeš, tak jich je tam furt 200 dalších... to bys musel smazat rovnou celej creative server.![]()
Nevim sice, co si pod pojmem "drtit" představuješ, ale tvrdá výchova vždycky funguje.Stačí je drtit jak se seznámkami a do měsíce bych měl klidteď na creativu jak jsem online není žádná seznamka ani se to nepokusí napsat do chatu
![]()