• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Stavba

• Dobrý

Votes: 3 5.9%
  • měl by být Builder

Votes: 1 2.0%
  • No nic moc

Votes: 15 29.4%
  • Dáse to

Votes: 9 17.6%
  • Fuuuuj

Votes: 7 13.7%
  • At´ už to nemám na očích

Votes: 14 27.5%
  • ta nejlepší stavba kterou jsem kdy viděl

Votes: 2 3.9%

• Total voters
    51
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gunman4

Velmi známý člen
Ahoj bratránek na creativu postavil stavbu a chtěl aby jste to ohodnotili tak doufám že se vám to bude líbit :)
2016-08-16_12.55.20.png 2016-08-16_12.55.26.png 2016-08-16_12.55.28.png 2016-08-16_12.55.33.png 2016-08-16_12.55.35.png 2016-08-16_12.55.39.png 2016-08-16_12.56.09.png 2016-08-16_12.56.21.png 2016-08-16_12.56.34.png

kapr20

rybiška
Děláte si ze mě už totální pr**l ??!! o_O To že mě otravujete s hodnocením na serveru tak mě štve ale že to jde už na forum ? to už začíná být trochu moc.. a hlavně tobě jsem gunmane jsem psál několikrát že stavby nehodnotím ! takže pokud dáš jedinou otázku jestli ti nepujdu ohodnotit plot tak ti ho smážu protože ty váše spamy už mám dost ! Mám na stárost jiné věci než řešit nějaké stupidní a hnusné domky...Neřeknu když potřebujete pomoct s nějakým projektem o velikosti x plotu...jsou tam hráči kteří si dělají města i přes 10 pozemku a neřeknu že potřebují poradit ale to že 95% domu na creativu výpadá jako domek bezdomovců v lese a ještě s tím otravujete AT.

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Děláte si ze mě už totální pr**l ??!! o_O To že mě otravujete s hodnocením na serveru tak mě štve ale že to jde už na forum ? to už začíná být trochu moc.. a hlavně tobě jsem gunmane jsem psál několikrát že stavby nehodnotím ! takže pokud dáš jedinou otázku jestli ti nepujdu ohodnotit plot tak ti ho smážu protože ty váše spamy už mám dost ! Mám na stárost jiné věci než řešit nějaké stupidní a hnusné domky...Neřeknu když potřebujete pomoct s nějakým projektem o velikosti x plotu...jsou tam hráči kteří si dělají města i přes 10 pozemku a neřeknu že potřebují poradit ale to že 95% domu na creativu výpadá jako domek bezdomovců v lese a ještě s tím otravujete AT.
(lol)

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wejku!! Dej mu buildera to je nejlepší stavba za existenci lidstva!! (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (finger)(lol)

koza37

Iluminát
Nechápu, jak toto někdo může postavit.. ._. A pak nespamuj příspěvky, nejdřív původní, pak že je 15 let a pak označíš kapra (facepalm)

ImOl4f_

Andrewkoxd
Uklidni se.

Tak 1) jsem klidnej a za 2) musel jsem to už napsat tvrdějí protože neustalý spam mě už štve... a když nevíš co se děje když jsem na serveru tak k tomu nepiš prosím :)
Já tě chápu, tohle štve každýho, ale to jako admin už musíš překousnout. :D Jim to třeba tolik divný jako tobě nepřijde, v tom je musíš chápat. :)
Když to jednomu smažeš, tak jich je tam furt 200 dalších... to bys musel smazat rovnou celej creative server. :D

kapr20

rybiška
Já tě chápu, tohle štve každýho, ale to jako admin už musíš překousnout. :D Jim to třeba tolik divný jako tobě nepřijde, v tom je musíš chápat. :)
Když to jednomu smažeš, tak jich je tam furt 200 dalších... to bys musel smazat rovnou celej creative server. :D
Stačí je drtit jak se seznámkami a do měsíce bych měl klid :D teď na creativu jak jsem online není žádná seznamka ani se to nepokusí napsat do chatu :D

Stačí je drtit jak se seznámkami a do měsíce bych měl klid :D teď na creativu jak jsem online není žádná seznamka ani se to nepokusí napsat do chatu :D
Nevim sice, co si pod pojmem "drtit" představuješ, ale tvrdá výchova vždycky funguje. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.