Víš co mě sere? Že v dnešní době, když někdo se někým inspiruje nebo použije jejich nápad, tak automaticky kopíruje. Přitom ten dotyčný není schopný ani sám postavit něco takovýho ale má hubu plnou keců. Všichni stavíte domečky a tohle by jste nedali, ale otevírat si hubu budete dál. Povím vám to, že ani Hypixel není svatý, taky kopíruje ale dělá to po svým. Mineplex, CubeCraft nemají snad stejný lobby? Mají je jinak, ale ve stejným "stylu funkce". Nazývá je někdo, že kopírují? Ne, protože jinde si kidi umí vážit serverů a snahy něco zlepšit, jenom u nás jsou rozmazlený fakani co si stěžují na všechno. Umí jenom remcat a píču dělat.
K tomu proč je na cedulkách PLAY a proč tam je portál, ti povím jenom to, že jsem to tak chtěl já. Jelikož portál v dnešní době má každý vělký server, je to tzv. trend, který kidi neznají. Proč máme cedulky PLAY? Není to snad jedno jak to je? To tam má být prostá zeď a na ní cedulky a ahoj? Ne... aby to vypadalo jinak, tak by to zase muselo být jinak ale to by jsme si zase vyslechli, že kopírujeme HiveMC, CubeCraft a jiný tyhle giga servery.
Lituju toho, že někteří nepobírají v dnešní době fakt, co je to kopírování. Nic z toho co je na lobby není stažený a je několikrát konzultovaný a extra udělaný pro CM mnou a buildery (ArmorStandy atd). Zbytečný to tady dál řešit, tvůj názor máš právo ho sdělit, jenom mě to mrzí, že některý fakty některým lidem opravdu nedochází.