• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Chtěl jsem tu jenom zmínit že se mi opravdu nelíbí jak to místní builder/buildeři udělali.
Portály jsou dost viditelně skopírované od Hypixelu, ta tabulka s nápisem "play" taky. A ostrov na kterém je lobby postavené je ostrov stáhnutý z internetu. Ten builder co to stavěl by určitě neměl být builder, takhle kopírovat umí každej ...

KaktusManCz

Velmi známý člen
Jo tak kde to stáhl? Mi to najdi, když to tvrdíš. :D
Nehodlám narozdíl od vás hledat na internetu nějaké mapy.
A zároveň ta mapa je postavená i tam kde není potřeba, a navíc se podívejte na tu podlahu, je zbytečně udělaná (myslím tu z end stonu) tak jak je.
Odpovídá to přesně na nějakou adventure mapu nebo tak něco.
Builder se zřejmě po kopírování nudil a tak musel stavět tyhle zbytečnosti.

KaktusManCz

Velmi známý člen
A je zajímavé jak reaguješ jen na tu část s tím ostrovem. Nějak jsi přehlídl to kopírování Hypixelu s portálem a těma tabulkama.

krtekCZ

Lopatka
Chtěl jsem tu jenom zmínit že se mi opravdu nelíbí jak to místní builder/buildeři udělali.
Portály jsou dost viditelně skopírované od Hypixelu, ta tabulka s nápisem "play" taky. A ostrov na kterém je lobby postavené je ostrov stáhnutý z internetu. Ten builder co to stavěl by určitě neměl být builder, takhle kopírovat umí každej ...
To, že se Deawen inspiroval tabulkou od Hypixelu, podle mě není špatné. Navíc nemůžeš s jistotou říct, že ten ostrov je zkopírovaný...

KaktusManCz

Velmi známý člen
To, že se Deawen inspiroval tabulkou od Hypixelu, podle mě není špatné. Navíc nemůžeš s jistotou říct, že ten ostrov je zkopírovaný...
Docela mě bavíš tím "inspiroval" (wtf) Mohl vymyslet něco originálního ...
To že nepoznáte jak vypadají mapy dělané k serverům na lobby a jak vypadají adventure je vaše věc.
Já jsem si jist na 90%... Což je dosti veliká jistota.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Víš co mě sere? Že v dnešní době, když někdo se někým inspiruje nebo použije jejich nápad, tak automaticky kopíruje. Přitom ten dotyčný není schopný ani sám postavit něco takovýho ale má hubu plnou keců. Všichni stavíte domečky a tohle by jste nedali, ale otevírat si hubu budete dál. Povím vám to, že ani Hypixel není svatý, taky kopíruje ale dělá to po svým. Mineplex, CubeCraft nemají snad stejný lobby? Mají je jinak, ale ve stejným "stylu funkce". Nazývá je někdo, že kopírují? Ne, protože jinde si kidi umí vážit serverů a snahy něco zlepšit, jenom u nás jsou rozmazlený fakani co si stěžují na všechno. Umí jenom remcat a píču dělat.
K tomu proč je na cedulkách PLAY a proč tam je portál, ti povím jenom to, že jsem to tak chtěl já. Jelikož portál v dnešní době má každý vělký server, je to tzv. trend, který kidi neznají. Proč máme cedulky PLAY? Není to snad jedno jak to je? To tam má být prostá zeď a na ní cedulky a ahoj? Ne... aby to vypadalo jinak, tak by to zase muselo být jinak ale to by jsme si zase vyslechli, že kopírujeme HiveMC, CubeCraft a jiný tyhle giga servery.
Lituju toho, že někteří nepobírají v dnešní době fakt, co je to kopírování. Nic z toho co je na lobby není stažený a je několikrát konzultovaný a extra udělaný pro CM mnou a buildery (ArmorStandy atd). Zbytečný to tady dál řešit, tvůj názor máš právo ho sdělit, jenom mě to mrzí, že některý fakty některým lidem opravdu nedochází.

FilipVI

Moderátor webu
Všechny lobby bylo stavěno pouze buildery a inspirace je skutečně u zahraničních serverů, ale mít takovou drzost a nazvat to kopírováním...
Děkuji za tvoje velmi potřebné informace, které určitě obohatí vědomosti nás všech. (kappa)
Může to být tvůj názor, ale to neznamená, že nemůže být špatný a taky špatný je.

krtekCZ

Lopatka
Docela mě bavíš tím "inspiroval" (wtf) Mohl vymyslet něco originálního ...
To že nepoznáte jak vypadají mapy dělané k serverům na lobby a jak vypadají adventure je vaše věc.
Já jsem si jist na 90%... Což je dosti veliká jistota.
@Deawen byl hodně dobrý builder a něco takového by neudělal.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Víš co mě sere? Že v dnešní době, když někdo se někým inspiruje nebo použije jejich nápad, tak automaticky kopíruje. Přitom ten dotyčný není schopný ani sám postavit něco takovýho ale má hubu plnou keců. Všichni stavíte domečky a tohle by jste nedali, ale otevírat si hubu budete dál. Povím vám to, že ani Hypixel není svatý, taky kopíruje ale dělá to po svým. Mineplex, CubeCraft nemají snad stejný lobby? Mají je jinak, ale ve stejným "stylu funkce". Nazývá je někdo, že kopírují? Ne, protože jinde si kidi umí vážit serverů a snahy něco zlepšit, jenom u nás jsou rozmazlený fakani co si stěžují na všechno. Umí jenom remcat a píču dělat.
K tomu proč je na cedulkách PLAY a proč tam je portál, ti povím jenom to, že jsem to tak chtěl já. Jelikož portál v dnešní době má každý vělký server, je to tzv. trend, který kidi neznají. Proč máme cedulky PLAY? Není to snad jedno jak to je? To tam má být prostá zeď a na ní cedulky a ahoj? Ne... aby to vypadalo jinak, tak by to zase muselo být jinak ale to by jsme si zase vyslechli, že kopírujeme HiveMC, CubeCraft a jiný tyhle giga servery.
Lituju toho, že někteří nepobírají v dnešní době fakt, co je to kopírování. Nic z toho co je na lobby není stažený a je několikrát konzultovaný a extra udělaný pro CM mnou a buildery (ArmorStandy atd). Zbytečný to tady dál řešit, tvůj názor máš právo ho sdělit, jenom mě to mrzí, že některý fakty některým lidem opravdu nedochází.
Tak za 1. Existuje hranice mezi inspirací a kopírováním, vaše lobby to značně překračuje.
2. Postavit takovéhle lobby jsem schopný, ale ne nebudu to dělat. Proč ? Protože vím že to dokážu nepotřebuju si nic dokazovat.
3. Portály jsou trend, ok. Ale proč máte na pár dekorací a změn typu blocků úplně stejný jako Hypixel ? Připomíná mi to čínské napodobeniny. Jsou podobné ale na originál je lepší.
Pro Filip6_CZ:
"Děkuji za tvoje velmi potřebné informace, které určitě obohatí vědomosti nás všech. (kappa)"
To je odvada, počkat až napíše majitel a pak napsat sarkastickou blbost.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Sobě si to dokazovat nepotřebuješ, ale nám to dokázat musíš... Jak Ti máme jinak věřit?
Nehodlám ztrácet hodiny mého času nad stavenim lobby jenom proto abych nekomu neco dokazal. Nechces rovnou dukaz že ja jsem já a není to třeba můj bratr ?

krtekCZ

Lopatka
Nehodlám ztrácet hodiny mého času nad stavenim lobby jenom proto abych nekomu neco dokazal. Nechces rovnou dukaz že ja jsem já a není to třeba můj bratr ?
Ehm... Pokud si tak věříš, tak postav třeba aspoň tu loď... Když jsi tak dobrej, tak Ti to víc jak 2h nezabere

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Môj pohľad na vec:
Takže.. začneme od začiatku.. Wejk si dá ako lobby to čo sa páči jemu... Ak sa to 500 ľuďom páči a 1 nie nie je to blbosť?
Ďalej tu máme to že sa ti nepáčia resp. sú skopírováne to Play atd. Keď sa niekto snaží veľa dní, týždňov... Nikto si nevšíma koľko námahy to stálo.. pozerá sa na to či je to kopírované alebo nie. Mohol by som sa na tom trápiť aj 2 roky.. a príde niekto ako ty a povie že je to škaredé, nedal som si námahu a kopírujem. Podobný štýl není kopirácia.
Len toľko.. nechce sa mi tu rozpisovať.. Dúfam že si porozumel a už nepísal také shi*y..

-Džejkob

Nechces rovnou dukaz že ja jsem já a není to třeba můj bratr ?
Jo chci sem si na 90% jistý že si svůj bratr
ty svýho bratra prostě nehorázně kopíruješ, existuje hranice mezi kopírováním a inspirováním se ty si jí značně překročil!
(facepalm)

KaktusManCz

Velmi známý člen
Môj pohľad na vec:
Takže.. začneme od začiatku.. Wejk si dá ako lobby to čo sa páči jemu... Ak sa to 500 ľuďom páči a 1 nie nie je to blbosť?
Ďalej tu máme to že sa ti nepáčia resp. sú skopírováne to Play atd. Keď sa niekto snaží veľa dní, týždňov... Nikto si nevšíma koľko námahy to stálo.. pozerá sa na to či je to kopírované alebo nie. Mohol by som sa na tom trápiť aj 2 roky.. a príde niekto ako ty a povie že je to škaredé, nedal som si námahu a kopírujem. Podobný štýl není kopirácia.
Len toľko.. nechce sa mi tu rozpisovať.. Dúfam že si porozumel a už nepísal také shi*y..

-Džejkob
1. To že se to líbí většině neznamená že je to opravdu dobré.
2. (Obecně) Ať to stojí kolik námahy chceš tak pokud je výsledek na prd tak nemá cenu mluvit o tom kolik námahy jsi do toho vložil....

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.