Hexii
Heksy
Ty jsi mě pěkně naštval s Facepalmama.. Ano je to jen blbej facepalm.. ale nemusel si mi je spamovat..Hexii a ja čo?
Ty jsi mě pěkně naštval s Facepalmama.. Ano je to jen blbej facepalm.. ale nemusel si mi je spamovat..Hexii a ja čo?
Honzíku ty koleje si chtěl taky vědět neboj volali sme v tu dobu a moc money sem si stoho nevydělal cca 5 milionu a ostatní zabíjením zombíku. Ale aji tak ban mám také ale jen na 15 dní což je taky dost a za svůj ban jsem rád protože jsem byl prostě .....Je mi to líto, a souhlasím že @3rr0rCZ je kid co si musel za každou cenu na poslední chvíli nabugovat money z kolejí a zbavit se viny!
Jinak si mě na tom prvním zmiňovaném serveru přidej do /fr!
Zaco máš banan?
Nechcu se do toho nijak plést, ale nevypadá moc že je to je tvuj nejlepší kámoš. Nebo teda já bych nejlepšímu kamarádovi nenechala dát IPko a radši bych vydržela o 15 dní déle ten ban, ale no nic@MrHexii - ty jsi pro mně byl velký idol na skyblocku nejlepší kámoš kterého znám v MC a neboj taky mně to mrzí ten den co se stalo nikdy na tebe nezapomenu a mněj se dobře v real životě
To jsme dva :OA já jsem vzduch
Proč bys končil?#HostickaIsBrobablyAir.. CG A hodně štěstí v RL Hexii.. Bez tebe je MC nuda.. Stejnak s MC taky asi končím..
GoodLuck ;(
Protože můžuProč bys končil?