Hexii
Heksy
$ory už mám skin změněny jestli chceš.. pusť se do toho DikV pohodě
$ory už mám skin změněny jestli chceš.. pusť se do toho DikV pohodě
Nick : ImOl4F_
Pozadí : Něco z pokémonů (kappa)
Předmět : Pokéball :O
Typ : 3
Dyky
Typ č. 1, Nick: BluePlayer333, Pozadí Světle modré, Předmět žádný a skin je tuTakže ahoj,
pár lidí si u mě už o profilovku/obrázek říkalo, tak jsem se rozhodla profilovku/obrázek nabídnout i těm, kteří o tom třeba nevěděli nebo mě ani moc neznají a tak..
Co budu potřebovat:
- 1) Typ obrázku, který budete chtít ( Typ 1, 2 a nebo 3)
Počet obrázků na osobu není omezen.
- 2) Váš minecraft NICK (pokud máte skin, obrázky jsou podle skinů)
- 3) Pozadí (pokud chcete i nějaké pozadí - buď napište jen barvu, nebo mi hoďte odkaz na obrázek, který jste si zvolili jako pozadí)
- 4) Předmět - pouze u prvního typu obrázku a jen věco, které jsou v minecraftu - NENÍ POVINNÉ (beru i výjimky takže pokud bude někdo chtít, udělám něco i u ostatních typů - viz. typ 2 - luk)
- 5) Trpělivost
Přiložím ještě pár obrázků:
View attachment 24964 View attachment 24966 View attachment 24963 View attachment 24965 View attachment 24968 View attachment 24967
Docela nechápu proč jsi mi dal facepalm ale tak dobře. Budu se snažit aby to bylo co nejrychleji hotové.Typ č. 1, Nick: BluePlayer333, Pozadí Světle modré, Předmět žádný a skin je tu
Nick 1) Munlock
obrázek 2) Medvídek
pozadí 3) nečo z MC/minecraft
4) aby to mělo krumpáč (červený :O)
Jestli to chápu dobře, chceš typ obrázku 1, pozadí něco z mc a věc červený krumpáč? Ptám se, protože tam moc nechápu to 2) Medvídek takjinak typ 1)
1. Typ 2
2. Vidíš môj skin, nie ?
3. No bielu (obľúbená farba po zelenej xd)
4. Len železný meč
5. Trpezlivosť mám xd
-Podpísaná Panda ktorá má bambusy
Nooo... som to ale zegzy Mne sa to tiež nepáči. Plánujem si to odstrániť(tie sluchadla xd) BTW to čo mám za rukávy ? (kappa)View attachment 25217
Máš to bez sluchátek a mikrofonu, protože se mi to tam vůbec nehodilo a ani se mi to na tom nelíbílo. Omlouvám se za zpoždění..(sorry)(sorry)(shy)
Máš divný skin no..Nooo... som to ale zegzy Mne sa to tiež nepáči. Plánujem si to odstrániť(tie sluchadla xd) BTW to čo mám za rukávy ? (kappa)
To nemám. Mne sa páči a idem si tie slúchadlá aj s tím vecom odstrániť ale som s tým spokojnáMáš divný skin no..
• typ 3
• MrZaky
• bílá
• trpělivosti mám dost
Předem moc díky.
Před tebou jsou ještě další 3 lidi tak jestli vydržíš.a co já @Katusska
proste nejakej medvedJestli to chápu dobře, chceš typ obrázku 1, pozadí něco z mc a věc červený krumpáč? Ptám se, protože tam moc nechápu to 2) Medvídek tak