• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Twixinka

Velmi známý člen
Já jen jestli by to šlo změnit :) Jestli by tam šlo místo toho bílého pozadí tak nějaké modré :) děkuji.

BluePlayer333

Aktivní člen
Takže ahoj,
pár lidí si u mě už o profilovku/obrázek říkalo, tak jsem se rozhodla profilovku/obrázek nabídnout i těm, kteří o tom třeba nevěděli nebo mě ani moc neznají a tak..
Co budu potřebovat:
  • 1) Typ obrázku, který budete chtít ( Typ 1, 2 a nebo 3)
  • 2) Váš minecraft NICK (pokud máte skin, obrázky jsou podle skinů)
  • 3) Pozadí (pokud chcete i nějaké pozadí - buď napište jen barvu, nebo mi hoďte odkaz na obrázek, který jste si zvolili jako pozadí)
  • 4) Předmět - pouze u prvního typu obrázku a jen věco, které jsou v minecraftu - NENÍ POVINNÉ (beru i výjimky takže pokud bude někdo chtít, udělám něco i u ostatních typů - viz. typ 2 - luk)
  • 5) Trpělivost
Počet obrázků na osobu není omezen.

Přiložím ještě pár obrázků:
View attachment 24964 View attachment 24966 View attachment 24963 View attachment 24965 View attachment 24968 View attachment 24967

:)
Typ č. 1, Nick: BluePlayer333, Pozadí Světle modré, Předmět žádný a skin je tu
BluePlayer333 skin.png

K

Katusska

Návštěvník
1. Typ 2 :p
2. Vidíš môj skin, nie ? :D
3. No bielu :D(obľúbená farba po zelenej xd)
4. Len železný meč :D
5. Trpezlivosť mám xd

-Podpísaná Panda ktorá má bambusy :D
Pandis .png

Máš to bez sluchátek a mikrofonu, protože se mi to tam vůbec nehodilo a ani se mi to na tom nelíbílo. :p Omlouvám se za zpoždění..(sorry)(sorry)(shy)

Efiino420

Efeháán :3
Nick: _JohnEfe_ (hungry)
Pozadí: Hmm asi nějaké světle modré (lol):O
Předmět: Nic (wat)
Typ: 3
Počkám (woot)(slint)

_Shanny_

ExPeprMintKa
- Typ 3
- _Shanny_
- Klasická bílá, ale kdyby se ti tam hodila jiná barva, tak klidně tu. Prakticky to nechávám na tobě. :D
- Určitě! (stydimse)

K

Katusska

Návštěvník
• typ 3
• MrZaky
• bílá
• trpělivosti mám dost :D

Předem moc díky. :)
MrZaky.png

Tak tady to je. :) Omlouvám se za měnší zdržení ale tak doufám, že se líbí. :p Už jen ten poník mi dal dost zabrat. (sleep):3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.