Hexii
Heksy
$oryV pohodě![]()
$oryV pohodě![]()
Nick : ImOl4F_
Pozadí : Něco z pokémonů (kappa)
Předmět : Pokéball :O
Typ : 3
Dyky
Typ č. 1, Nick: BluePlayer333, Pozadí Světle modré, Předmět žádný a skin je tuTakže ahoj,
pár lidí si u mě už o profilovku/obrázek říkalo, tak jsem se rozhodla profilovku/obrázek nabídnout i těm, kteří o tom třeba nevěděli nebo mě ani moc neznají a tak..
Co budu potřebovat:
- 1) Typ obrázku, který budete chtít ( Typ 1, 2 a nebo 3)
Počet obrázků na osobu není omezen.
- 2) Váš minecraft NICK (pokud máte skin, obrázky jsou podle skinů)
- 3) Pozadí (pokud chcete i nějaké pozadí - buď napište jen barvu, nebo mi hoďte odkaz na obrázek, který jste si zvolili jako pozadí)
- 4) Předmět - pouze u prvního typu obrázku a jen věco, které jsou v minecraftu - NENÍ POVINNÉ (beru i výjimky takže pokud bude někdo chtít, udělám něco i u ostatních typů - viz. typ 2 - luk)
- 5) Trpělivost
Přiložím ještě pár obrázků:
View attachment 24964 View attachment 24966 View attachment 24963 View attachment 24965 View attachment 24968 View attachment 24967
![]()
Docela nechápu proč jsi mi dal facepalm ale tak dobře.Typ č. 1, Nick: BluePlayer333, Pozadí Světle modré, Předmět žádný a skin je tu
Nick 1) Munlock
obrázek 2) Medvídek
pozadí 3) nečo z MC/minecraft
4) aby to mělo krumpáč (červený :O)
Jestli to chápu dobře, chceš typ obrázku 1, pozadí něco z mc a věc červený krumpáč?jinak typ 1)
1. Typ 2
2. Vidíš môj skin, nie ?
3. No bielu(obľúbená farba po zelenej xd)
4. Len železný meč
5. Trpezlivosť mám xd
-Podpísaná Panda ktorá má bambusy![]()
Nooo... som to ale zegzyView attachment 25217
Máš to bez sluchátek a mikrofonu, protože se mi to tam vůbec nehodilo a ani se mi to na tom nelíbílo.Omlouvám se za zpoždění..(sorry)(sorry)(shy)
Máš divný skin no..Nooo... som to ale zegzyMne sa to tiež nepáči. Plánujem si to odstrániť(tie sluchadla xd)
![]()
BTW to čo mám za rukávy ? (kappa)
![]()
To nemám. Mne sa páči a idem si tie slúchadlá aj s tím vecom odstrániťMáš divný skin no..![]()
• typ 3
• MrZaky
• bílá
• trpělivosti mám dost
Předem moc díky.![]()
Před tebou jsou ještě další 3 lidi tak jestli vydržíš.a co já @Katusska
proste nejakej medvedJestli to chápu dobře, chceš typ obrázku 1, pozadí něco z mc a věc červený krumpáč?Ptám se, protože tam moc nechápu to 2) Medvídek tak
![]()