• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

stefanbabiak

Ftefan | Premium
Zdravím čitatelia tohoto článku!

Ano, je to tak. Už v názve môžete vidieť, že sa jedná o koniec v AT. Už v poslednej dobe ste si mohli všimúť, že nie som aktívny či už na servery alebo na webe. Hlavným problémom je nedostatok času, škola a aj fakt, že ma minecraft ako taký už prestáva baviť.

A ako som sa vlastne dostal do toho AT? No bolo to v celku jednoduché. Keď @Brancesko dostal helpera hneď mi o tom povedal v škole (hej hej sme spolužiaci :emoji_smiley:) a bol z toho úplne mimo. A keď sa na mňa tak pozeral tak ho napadlo, že napíše Wakovi. A čo sa stalo? Dostal som ponuku na helpera. Samozrejme kto by ho odmietol nie? Takže moja odpoveď bola jasne ÁNO. A čas plynul a plynul. Následne na pár mesiacov som dostal admina. A čas išiel až do konca.

Neviem čo napísať ďalej takže prejdem k ľudom, keďže ich je veľa tak napíšem iba pár z nich a ostatných pooznačujem :emoji_slight_smile:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@BobmanCZ som veľmi rád, že som ťa spoznal pretože si jeden z tých TOP ľudí v mojom friends systéme :emoji_upside_down:
@Brancesko si moja najbližšia osoba z AT. Prežili sme toho veľa a dúfam, že sa ti bude dariť i naďalej aj cez tú neaktivitu! :emoji_slight_smile:
@Čípek Pred tým admin a teraz moderátor fóra. Som rád, že som ťa spoznal! :emoji_wink:
@Krosta8 Hlbšie som ťa spoznal iba pred pár týždňami ale to nič nemení na tom, že si jeden z tých najlepších. Udrž si to. :emoji_smiley:
@Kubrastig tiež si prestriedal farbičky na žltú :emoji_smiley: Pokračuj v tom čo robíš najlepšie! :emoji_smiley:
@Radiko s tebou som začínal na skyblocku. Od teba som sa naučil i príkazy proste ty si bol môj základ. :emoji_slight_smile:
@Ropacint aktívny a zároveň najlepší admin akého som tu kedy videl. Nezkaz si to. :emoji_smiley:
@_Mititi_CZ Ty si bol môj vzor č.2 čo sa týka adminovania a helperovania. Vždy sme spolu vychádzali, rád som ťa spoznal.

Keďže sa mi nechce a aktuálne ani nemôžem písať ďalších kvôli času tak vás len označím dúfam, že mi to odpustíte. :emoji_slight_smile:
@Amibaer_ @Areigo @ Chemicky @Delfik @Dykol @FantiikCZ @Fikiplay @Filip6_CZ @iPenguin @JaMegaHit @JanusCZ @Kopiis @Marki35 @MrMikeCZE @Nerdy42 @Potomek @Starr @ Trewish @Zillzi @_Shanny_ @_AnNie @Holub @Skypool07 @surikata00 @Murphyn @Danek987 @DenisGamingCZ @drkousek @DrozdLP @JacobSK_ @F3ryCZ @Grumex @MCkatka @R3p_ @standiczech @WidowmakerCZ @MARIMR008 @omgmen @patule1215 @WoMenManner @YouAreDead @_JohnEfe_ @Zakynka @Misery96 @kapr20 @JsemFrouznAhoj @Rejmond @Nurtuka @UbyGamer
@MrHexii
@Twixinka

Ak som na niekoho zabudol tak sa ospravedlňujem. :emoji_confused: ale stáva sa :emoji_smiley:

A v poslednom rade je tu náš Wejk. @MrWakeCZ čím asi začať.. V prvom rade ti veľmi ďakujem a túto ponuku byť súčasťou takého skvelého kolektívu a AT. Si človek ktorý má toho všetkého v živote veľa a ešte k tomu aj CM. Obdivujem ťa ako toto všetko zvládaš a si ochotný urobiť všetko iba pre lepší chod serveru. Myslím, že keď to takto pôjde ďalej bude to stále iba lepšie a lepšie a preto ešte raz DÍKY ! <3

A sme u záveru. Ďakujem ti, že si si prečítal tento článok až do konca. Ešte posledné vety: Na CM budem chodievať ale nie tak často ako to bolo predtým. Dúfam, že ťa tam uvidím tak zatiaľ ahoooooooooooj ! :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:

Hexii

Heksy
Né.. štefane.. ty nesmíš odejít !!
Pamatuješ si, co jsme spolu prožili :/
:( Budu brečet.. No každopádně je to tvoje rozhodnutí :) Přeji ti hodně úspěchů v životě, na škole i v budoucím působení na CM :)

Domíík

Velmi známý člen
RLLY DALSI JE TOTO MOZNE ? :(
Na serveri som ťa nevídal no ale Určite si bol super!
Vela štastia v realnom živote. :)

Voojta

Ehm Ehm, Tak to tu bude za chvilku další nábor, s tejtím... neodcházejte už ! :(

Hodně štěstí v jak i virtualním, tak i realném světě... přeci jen odcházíš z AT.

Budeš velice chybět.

Grumex

Člen
Ahoj Štefaníku, budeš nám tu chýbať, mne osobne určite :/ GL do reálu, nech sa darí a nezabudni sem vrámci voľného času niekedy zájsť a prípadne pokecať na tsko :)

Flafy_

Hladový Builder
Díky, že jsi mě tam neoznačil, ale což.

Chtěl bych ti ze srdce za celý admin team poděkovat za vše co jsi pro CM udělal. Nebyl to malý krůček, ale velký krok zůstal si tu strašně dlouho a to chce velký respekt.

Jako u repliho, mrzí mě že nás opouští veterán a budeme muset opět nabrat nováčka a zaučit ho. Měj se hezky a někdy se ukaž na CM! :emoji_thumbsup:

Papa,
Pac a pusu :D:D flafík :emoji_stuck_out_tongue:

Kopsiq

Builder
Síce som ťa ani nepoznal a to je mi ľúto tak ale určite si bol dobrý Admin, takže neostáva nič iné iba ťi popriať nech sa ťi darí v real živote :) určite budem rád, ked sa niekedy ešte na servery uvidíme :D

micik10

Kráľovná Narnie :*
Všetci končia :emoji_no_mouth::emoji_neutral_face:
Veľa šťastia v realite :emoji_smiley:

drkousek

Velmi známý člen
Další? Už zase někdo? ... Hodně štěstí v Realném životě... škoda že končíš... jsi jeden z menšího počtu lidí na CM, kterého jsem si oblíbil...

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Zdravím čitatelia tohoto článku!

Ano, je to tak. Už v názve môžete vidieť, že sa jedná o koniec v AT. Už v poslednej dobe ste si mohli všimúť, že nie som aktívny či už na servery alebo na webe. Hlavným problémom je nedostatok času, škola a aj fakt, že ma minecraft ako taký už prestáva baviť.

A ako som sa vlastne dostal do toho AT? No bolo to v celku jednoduché. Keď @Brancesko dostal helpera hneď mi o tom povedal v škole (hej hej sme spolužiaci :emoji_smiley:) a bol z toho úplne mimo. A keď sa na mňa tak pozeral tak ho napadlo, že napíše Wakovi. A čo sa stalo? Dostal som ponuku na helpera. Samozrejme kto by ho odmietol nie? Takže moja odpoveď bola jasne ÁNO. A čas plynul a plynul. Následne na pár mesiacov som dostal admina. A čas išiel až do konca.

Neviem čo napísať ďalej takže prejdem k ľudom, keďže ich je veľa tak napíšem iba pár z nich a ostatných pooznačujem :emoji_slight_smile:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@BobmanCZ som veľmi rád, že som ťa spoznal pretože si jeden z tých TOP ľudí v mojom friends systéme :emoji_upside_down:
@Brancesko si moja najbližšia osoba z AT. Prežili sme toho veľa a dúfam, že sa ti bude dariť i naďalej aj cez tú neaktivitu! :emoji_slight_smile:
@Čípek Pred tým admin a teraz moderátor fóra. Som rád, že som ťa spoznal! :emoji_wink:
@Krosta8 Hlbšie som ťa spoznal iba pred pár týždňami ale to nič nemení na tom, že si jeden z tých najlepších. Udrž si to. :emoji_smiley:
@Kubrastig tiež si prestriedal farbičky na žltú :emoji_smiley: Pokračuj v tom čo robíš najlepšie! :emoji_smiley:
@Radiko s tebou som začínal na skyblocku. Od teba som sa naučil i príkazy proste ty si bol môj základ. :emoji_slight_smile:
@Ropacint aktívny a zároveň najlepší admin akého som tu kedy videl. Nezkaz si to. :emoji_smiley:
@_Mititi_CZ Ty si bol môj vzor č.2 čo sa týka adminovania a helperovania. Vždy sme spolu vychádzali, rád som ťa spoznal.

Keďže sa mi nechce a aktuálne ani nemôžem písať ďalších kvôli času tak vás len označím dúfam, že mi to odpustíte. :emoji_slight_smile:
@Amibaer_ @Areigo @ Chemicky @Delfik @Dykol @FantiikCZ @Fikiplay @Filip6_CZ @iPenguin @JaMegaHit @JanusCZ @Kopiis @Marki35 @MrMikeCZE @Nerdy42 @Potomek @Starr @ Trewish @Zillzi @_Shanny_ @_AnNie @Holub @Skypool07 @surikata00 @Murphyn @Danek987 @DenisGamingCZ @drkousek @DrozdLP @JacobSK_ @F3ryCZ @Grumex @MCkatka @R3p_ @standiczech @WidowmakerCZ @MARIMR008 @omgmen @patule1215 @WoMenManner @YouAreDead @_JohnEfe_ @Zakynka @Misery96 @kapr20 @JsemFrouznAhoj @Rejmond @Nurtuka @UbyGamer

Ak som na niekoho zabudol tak sa ospravedlňujem. :emoji_confused: ale stáva sa :emoji_smiley:

A v poslednom rade je tu náš Wejk. @MrWakeCZ čím asi začať.. V prvom rade ti veľmi ďakujem a túto ponuku byť súčasťou takého skvelého kolektívu a AT. Si človek ktorý má toho všetkého v živote veľa a ešte k tomu aj CM. Obdivujem ťa ako toto všetko zvládaš a si ochotný urobiť všetko iba pre lepší chod serveru. Myslím, že keď to takto pôjde ďalej bude to stále iba lepšie a lepšie a preto ešte raz DÍKY ! <3

A sme u záveru. Ďakujem ti, že si si prečítal tento článok až do konca. Ešte posledné vety: Na CM budem chodievať ale nie tak často ako to bolo predtým. Dúfam, že ťa tam uvidím tak zatiaľ ahoooooooooooj ! :emoji_slight_smile:
Neeee ftefane :( Tak ti aspoň koupim fofolu.

Radiko

ExHelperis
No, díky za to, že som bol tvoj učiteľ :) Poďme na to úprimne :D keď som ta spoznal tak si bol jak hyperaktívne dieťa :D učil som ta príkazy, hrať... a veľa vecí :D a bol som veľmi prekvapený keď si dostal helpera :D ale čas šiel dalej a stal si sa adminom ja som si myslel, že to to je ftip lebo podľa mňa si sa naň nehodil ale holt čas povedal, že si nebol až tak špatnej :D no nič to je asi všetko tak ahoj at sa ty splní po čom túžiš :)

V první řadě bych ti chtěl poděkovat za všechno to úsilí, které jsi do CM vložil a určitě tě mnoho lidí bere jako někoho, kdo tu zanechal velkou stopu. :emoji_slight_smile: Včetně mě... je to velká ztráta. :emoji_smirk:

Znal jsem tě trochu už jako hráče, respektive jen tvůj nick jsem znal. Po tvém příchodu do AT jsem ani nečekal, že bys tu mohl zůstat takovou dobu. Mile jsi mě překvapil tvým přístupem a jsi příkladem pro všechny začínající helpery. :emoji_wink:

Tu nechuť do řešení blbostí a do Minecraftu moc dobře znám... když tě do toho ženou povinnosti, tak je jasná volba dát přednost tomu, co je přednější, popřípadě co tě víc baví. Mě třeba Minecraft už nebaví asi rok, ale překonávam se díky komunitě. :emoji_smiley: Třeba na tenhle způsob časem taky přijdeš. :emoji_smiley:

Měj se krásně a ještě jednou díky za vše. :emoji_blush:

MARIMR008

ExAdmin
Stefane...stefane...ftefane.
Aj keď sme sa nejaký ten čas už dlhšie nebavili.Tak na naše vtipné zážitky,krásne momenty a hlavne dobré spomienky,tie nám NIKTO nezoberie.
Je mi veľmi ľúto,že odchádzaš z postu admina.Pamätám si ťa ešte ako malého helpera ktorý mal v sebe silu a talent.Bol si plný energie a humoru.A to sa hlavne ukazovalo na našich hovoroch na TS. :D
Pamätám si moje začiatky.Kde si bol práve ty,vždy si ma podržal a pomohol mi,bol si pre mňa ako brat.Každú vec sme robili spolu,a pravdu povediac.Tieto časy mi aj chýbajú.Bolo mi cťou byť označený v tomto príspevku.Si človek,ktorý si zaslúži viac ako si praje.
Nezostáva mi už nič viac,ako ti len popriať veľa úspechov napriek tvojim životom.Veľa lásky,šťastia a hlavne radosti.Nech sa ti darí vo všetkom,čo pokladáš za správne. ^^

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Štefanééééé, co děláááááš! :D
Jeden z nejschopnějších členů AT, divím se, že tě dost lidí nezná.. :emoji_fearful:
Užívej, hodně štěstí ve škole a někdy se přijď podívat i jako pouhý hráč. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.