• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DanVancz

Člen
Toto téma není nějak zvláštné.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Známy pan Helper Potomek :)
Hádal jsem se XpresS, nebo spíše on.
Já řekl že má rozbitej automat.
A on tak mě jdi nahlásit naforum
Já na to nejsem ty atd atd.

Později že nebudu číst pojeb. <-- není sprosté :) cedulky od slováku že je toto CZ server a HELPER Potomek psal že je toto česko slovenský sevrer A TO JE TENDUVOD PROČ TU PÍŠU jak toto může být CZ/SK server, když jste na Czech-Craftu a máte zde všechno česky -,- pokud tu zaměstnávate helpery tak byste je měli lépe POUČIT NO HATE CRAFTANII MÁM RÁD ALE NE HELPERY -,-
2017-02-03_17.13.22.png

The_Dave

Nedzdův Otrok
Toto téma není nějak zvláštné.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Známy pan Helper Potomek :emoji_slight_smile:
Hádal jsem se XpresS, nebo spíše on.
Já řekl že má rozbitej automat.
A on tak mě jdi nahlásit naforum
Já na to nejsem ty atd atd.

Později že nebudu číst pojeb. <-- není sprosté :emoji_slight_smile: cedulky od slováku že je toto CZ server a HELPER Potomek psal že je toto česko slovenský sevrer A TO JE TENDUVOD PROČ TU PÍŠU jak toto může být CZ/SK server, když jste na Czech-Craftu a máte zde všechno česky -,- pokud tu zaměstnávate helpery tak byste je měli lépe POUČIT NO HATE CRAFTANII MÁM RÁD ALE NE HELPERY -,-View attachment 31138
nevím jestli ti to došlo ale to si myslíš že to bude ještě někdo přepisovat do slovenštiny ? aby byl ten samej text napsanej 2x akorát by byl slovensky bral bych to kdyby slováci nedokázali přesčíst ten českej text pokud máš s nimi nějakej problém tak se s něma nebav a hotovo..

DanVancz

Člen
Když je to CZ/SK server mělo by tu být něco SK jediné na čem se tu zmohly tak je koupení VIP v € -,-

Potomek

Aktivní člen
Ahoj,

Psal si, že nebudeš číst nějaké pojeb. slováky=všichni víme, co to znamená "pojeb.", a jak zde dodal obrázek Flafy, opravdu to je CZ/SK server, stačí číst. Tím pádem nechápu smysl tohoto příspěvku.

A hodně se mi líbí to tvoje rčení:

pokud tu zaměstnávate helpery tak byste je měli lépe POUČIT NO HATE CRAFTANII MÁM RÁD ALE NE HELPERY -,-
-Zkus to bez helperů tak den/dva, změníš názor

DanVancz

Člen
Ahoj,

Psal si, že nebudeš číst nějaké pojeb. slováky=všichni víme, co to znamená "pojeb.", a jak zde dodal obrázek Flafy, opravdu to je CZ/SK server, stačí číst. Tím pádem nechápu smysl tohoto příspěvku.

A hodně se mi líbí to tvoje rčení:

-Zkus to bez helperů tak den/dva, změníš názor
Stačí číst proto to možná nechápeš :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Je v plánu do konce roku udělat něco jako má Hypixel (originálku určitě ví). Že si hráč v lobby vybere jazyk, a následně k němu bude kompletně (co jde přeložit) celý server mu to psát v tom jazyce. Je v plánu čeština, slovenština, angličtina a tatarština. :D Vše se bude překládat na Crowdinu, je pouze otázkou času než já to tu nějak ekonomicky sroovnám a začne se překládat. :)

XpresS

Nový člen
Já som sa nehádal ty si išiel domna.
Za druhé, som sa spýtal či sí čital cedulky ? :) no ty že nebudeš slovenský ked to je cz server :D tak som sa na teba s prepáčenim vy***** :)

MatikozZ

Velmi známý člen
Je v plánu do konce roku udělat něco jako má Hypixel (originálku určitě ví). Že si hráč v lobby vybere jazyk, a následně k němu bude kompletně (co jde přeložit) celý server mu to psát v tom jazyce. Je v plánu čeština, slovenština, angličtina a tatarština. :emoji_smiley: Vše se bude překládat na Crowdinu, je pouze otázkou času než já to tu nějak ekonomicky sroovnám a začne se překládat. :emoji_slight_smile:
Budu používat tatarštinu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Je v plánu do konce roku udělat něco jako má Hypixel (originálku určitě ví). Že si hráč v lobby vybere jazyk, a následně k němu bude kompletně (co jde přeložit) celý server mu to psát v tom jazyce. Je v plánu čeština, slovenština, angličtina a tatarština. :emoji_smiley: Vše se bude překládat na Crowdinu, je pouze otázkou času než já to tu nějak ekonomicky sroovnám a začne se překládat. :emoji_slight_smile:
A kdy bude slibovaná pirátská angličtina?

koza37

Iluminát
Nezapomeň na madarštinu, tvoří téměř půlku sereru.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.