• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Voojta

Ahoj...
Dnes to nebude nějaké veselé, spíše (pro mně, nevím jaké máte vy názory na mne) smutné.
Protože jsem se rozhodl skončit.
MC mě už nebaví...A Poslední dobou se CZ/SK komunita ničí jako od jednoho egoisty, Blacka.
Nebudu tady psát nějaké slohovky, zkrátka. Končím.
Potkal jsem zde hodně skvělých lidí, za to vám děkuji.. <3
@ItzPastell_ @standiczech @FROUZN @Sweaftie @_TewAero @ShijaskaCZ @PinGy_ @Thebluehoodyguy @MrForces @RealPeky @Fikiplay @MrZaky @iJuhan @Hihijak_CZ @PupikCZ @Kubrastig @Keyio @Flafy_ @Ropacint @jarazl @iTz_T1b0Rk0 @iTzDinikCZ @Andyy_CZ @Flint_CZ
Děkuji všem, že jsem vás mohl poznat...
Tak...
Ahoj. Bude se mi po vás stýskat, ale občas se stavím na webu.

Naposledny upraveno:

Puntys

Veteran | President
Popravdě bych si před půl rokem vůbec nemyslel že tohle napíšu ale budeš mi chybět :emoji_disappointed_relieved: Díky že jsem se od tebe i něco přiučil a snad se někdy naplno vrátíš ;)

Tolkyyy

Wdolkyyy
Jsem rád že jsem tě mohl poznat a zahrát s stebou hry :emoji_slight_smile::emoji_slight_smile:.
Když příjdeš na server napiš zahrajeme si !
Budeš mi chypět :emoji_disappointed::emoji_cry:
Ahoj

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Na tobě jsem vždy něco viděl a myslel jsem že třeba budeš jednou i v AT... xD
Nene.. Bylo to fajn leonsi :D

Čus :)

Tak..Tedy,v tom případě.Bylo mi potěšením,že jsem potkala tak uvnitř dobrého člověka.Vždy na tebe budu vzpomínat,jen v dobrém.Bylo mi velkým potěšením strávit ty dny s tebou (i přes to že se známe půlrok a víc).Budeš mi chybět,a myslím že i ostatním.Snad se vrátíš.Děkuji za ty chvíle:)..

Voojta

Hustý.. zdá se mi to, nebo jsem skutečně označen v "skvělých lidech"?
Nezdá.
pôjdeš so mnou zajtra bw na cm?
Haha nice troll pls
Tak..Tedy,v tom případě.Bylo mi potěšením,že jsem potkala tak uvnitř dobrého člověka.Vždy na tebe budu vzpomínat,jen v dobrém.Bylo mi velkým potěšením strávit ty dny s tebou (i přes to že se známe půlrok a víc).Budeš mi chybět,a myslím že i ostatním.Snad se vrátíš.Děkuji za ty chvíle:emoji_slight_smile:..
Děkuju <3
Na tobě jsem vždy něco viděl a myslel jsem že třeba budeš jednou i v AT... xD
Nene.. Bylo to fajn leonsi :emoji_smiley:

Čus :emoji_slight_smile:
Oba víme, že já do AT nepatřím.
Jsem rád že jsem tě mohl poznat a zahrát s stebou hry :emoji_slight_smile::emoji_slight_smile:.
Když příjdeš na server napiš zahrajeme si !
Budeš mi chypět :emoji_disappointed::emoji_cry:
Ahoj
Jojo, není to úplný konec, jednou se vrátím.
Popravdě bych si před půl rokem vůbec nemyslel že tohle napíšu ale budeš mi chybět :emoji_disappointed_relieved: Díky že jsem se od tebe i něco přiučil a snad se někdy naplno vrátíš :emoji_wink:
Děkuju, byl jsem fakt blbej před půl rokem, víc jak dnes..
cs
Pche a na mě si nevzpomene :emoji_frowning:c stejnem jsi za 2 dny zpátky (:)
Skoro tě neznám xD A do 2 dnů se nevrátím.

Nemám co tady napsat, neznám tě, né osobně. Jediné co si z našeho "vztahu" (jestli se to takhle dá vůbec nazvat) pamatuju, je to, jak jsme občas hráli s Hůdym. Ale přesto mi budeš chybět ❤ (╯︵╰,) Jsem ráda, že jsem tě aspoň trochu poznala, protože jsi docela fajn kluk. No níc, nebudu zdržovat ^^ Měj se, snad se někdy vrátíš. :emoji_wink:

Andreww

Velmi známý člen
omg potom zapomeneš na pvp, potom budeš ezzka :--) btw ten black je nějakej kid xddddddd (pvnst confirmed)
jinak bb
gl

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.