• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Domíík

Velmi známý člen
Ako už niekto vie stalo sa mi niečo.
Nebudem to tu rozpisovať koho to zaujíma nech si to prečíta tu: https://craftmania.cz/uzivatel/domiik.4033/
Teraz ležím v Nemocnici a dozvedel som sa hrozné správy..Mal som tu byť 5 mesiacov no doktor povedal že tu budem ležať 1 až 2 roky... Keď som sa to dopočul plakal som za 2.veci.
1.Vec: 2 roky ležať v posteli nehýbať sa a dívať sa na stenu?
2.Vec: Bál som sa o účet dominichulme a o mojích kamarátoch.
V apríli som mal 1.mesiac byť doma ale doktor povedal že mam ísť okamžite do nemocnice.
Neviem prečo ale moja mam mi nechcela nič povedať.
Rozpíšem tu len 1. kamaráta a to je @UbyGamer
@UbyGamer bol môj 1. kamarát a môj najlepší no pred 1. rokom odišiel a sám neviem prečo.
Mam ešte dosť kamarátov ale zachvílu ma prichitia že som na mobile takže adios :(.
A ešte niečo ďakujem všetkým mojím kamarátom z CM za to čo ste pre mna urobili a dúfam že CM bude ešte 3 roky aby som sa ešte vrátil.. :(

Pár krát som ťa videl na fórku ale na serveri som ťa nestretol. Musí to byť strašné. Dva roky len a len ležať. Síce som to nezažil ale zažil som niečo podobné. Prajem ti aby si to v pohode zvládol. Držím ti palce.

Delfik

Člen
Brzké uzdravení přeju. Každopádně nevidím problém v tom, vzít si do nemocnice notebook a být tu s námi nadále :emoji_smiley:
I v naší nemocnici, která je vyhlášená (v negativním slova-smyslu) je wifina, takže si myslím, že ve vaší bude taky.

Domíík

Velmi známý člen
Brzké uzdravení přeju. Každopádně nevidím problém v tom, vzít si do nemocnice notebook a být tu s námi nadále :emoji_smiley:
I v naší nemocnici, která je vyhlášená (v negativním slova-smyslu) je wifina, takže si myslím, že ve vaší bude taky.
1. 2 zlomené nohy 1 zlomená ruka 2 zlomené prsty na ruke a 1 zlomený prst na nohe.
2. Mama mi to nedovolí :D
To jako nemůžeš být ani na mobilu nebo co ? :emoji_slight_frown:
Ne :(

ImSamson

Velmi známý člen
Ako už niekto vie stalo sa mi niečo.
Nebudem to tu rozpisovať koho to zaujíma nech si to prečíta tu: https://craftmania.cz/uzivatel/domiik.4033/
Teraz ležím v Nemocnici a dozvedel som sa hrozné správy..Mal som tu byť 5 mesiacov no doktor povedal že tu budem ležať 1 až 2 roky... Keď som sa to dopočul plakal som za 2.veci.
1.Vec: 2 roky ležať v posteli nehýbať sa a dívať sa na stenu?
2.Vec: Bál som sa o účet dominichulme a o mojích kamarátoch.
V apríli som mal 1.mesiac byť doma ale doktor povedal že mam ísť okamžite do nemocnice.
Neviem prečo ale moja mam mi nechcela nič povedať.
Rozpíšem tu len 1. kamaráta a to je @UbyGamer
@UbyGamer bol môj 1. kamarát a môj najlepší no pred 1. rokom odišiel a sám neviem prečo.
Mam ešte dosť kamarátov ale zachvílu ma prichitia že som na mobile takže adios :emoji_slight_frown:.
A ešte niečo ďakujem všetkým mojím kamarátom z CM za to čo ste pre mna urobili a dúfam že CM bude ešte 3 roky aby som sa ešte vrátil.. :emoji_slight_frown:
Dominiku je mi tě líto 1-2 roky ležet v nemocnici :( to musí být hrozný :(

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Domíí :/ to néé.. Drž se, to zvládneš a za nějakou dobu na cm..
PS: jestli chceš tak tě potom naučím lyžovat

Domíík

Velmi známý člen
gl :emoji_frowning:
Dík
do měsíce na Cm nebo ti příjdu zlomit ještě vaz, cs
Plz príd
Chudák. Mňa by zaujímalo, ako si si ich mohol zlomyť. Skoré uzdravenie prajem.
Dakujeem.
Dominiku je mi tě líto 1-2 roky ležet v nemocnici :emoji_slight_frown: to musí být hrozný :emoji_slight_frown:
Ano to je
Domíí :emoji_smirk: to néé.. Drž se, to zvládneš a za nějakou dobu na cm..
PS: jestli chceš tak tě potom naučím lyžovat
Díky

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.