• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kundros

Builderoušek
dobrej ahoj lidi nějake navrhy na stavby hazejte je sem jop může to být cokoliv postavitelného děkuji za nápady !

Kundros...

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Postav malou nebeskou vesnici :emoji_hugging:

KaktusManCz

Velmi známý člen
Tak di do Strabagu nebo jak se im nadává xD
TROLLOLO :emoji_smiley:
:trollface:
Jednak v tom podpisu by mělo být dich a ne dir, jak jsi napsal. Ale taky se mi nezdá to kann, nemělo by to náhodou být kannst? A flucht neznám, jestli je to sloveso, tak by mělo být v infinitivu (tohle nevypadá jako infinitiv), a jestli je to podstatné jméno tak člen a velké F...
EDIT: Ještě jsem si všimnul toho einer Troll, co to má být to einer? V prvním pádu buď ein, nebo eine.
Jak dlouho se učíš němčinu? Den? Radši to smaž, nebo oprav.

KaktusManCz

Velmi známý člen
@_SlimikCs_
Vidím, že jsi už trochu opravil ten podpis ಠ_ಠ. Ale mě to furt nedá spát, protože to flucht je divný, dneska už jsem si aji zjistil, co to znamená. Prejže je to podstatné jm.; česky útěk. Tak když už, tak člen a velké F, protože podstatné jméno. Ale stejně se mi to nezdá, protože přece neřekneš "nemůžeš útěk", ale řekneš "nemůžeš útéct". Vidíš ten rozdíl? Útěk - Utéct. Takže bych použil spíše sloveso entkommen (česky utéct). Protože je to druhé sloveso ve věte, nebude se skloňovat a zůstane v infinitivu. Takže to ještě jednou oprav, poslední větu na "Du kannst nicht enkommen!", jinak z toho budu mít noční můry (ʘ_ʘ)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.