Všechny díly jsem vidělSTAR WARS
Ja taky láska, už čekám na nový díl v kině,<33Všechny díly jsem viděl :emoji_slight_frown: :emoji_smiley:
Přesně <3Ja taky láska, už čekám na nový díl v kině,<33
Harry Potter xDAhoj,
doporučil by mi někdo prosím nějaké dobré filmy? :emoji_slight_smile:
Nejlépe Komedie, Horrory, Teen a klidně i jiný žánr, ale hlavně, aby byl ten film dobrej :emoji_smiley:
Díky moc! :emoji_stuck_out_tongue:
ten IT bude o ničom, je to presne to isté ako stará verzia filmu, len s iným klaunom xddd a starý film som už videl, a není to moc strašidelné :/Teraz som sa skoro posral pri horrore The Visit. Práve vychádza IT, čož verím v to, že to bude legenda <3
Inak filmy stoja zaprd, seriály sú lepšie :emoji_smiley:
scary movie, scary movie 2, scary movie 3, scary movie 4, scary movie 5, scary movide 69 Nevím kolik jich bylo, ale po pravdě jsem se skoro vždy smál tak, že jsem nemohl ani dýchat.Ahoj,
Nejlépe Komedie Díky moc! :emoji_stuck_out_tongue:
Děkuju Bohužel, jsem velký fanda filmů.. no a všechny jsem jaksi vidělscary movie, scary movie 2, scary movie 3, scary movie 4, scary movie 5, scary movide 69 Nevím kolik jich bylo, ale po pravdě jsem se skoro vždy smál tak, že jsem nemohl ani dýchat.
The visit? Kouknu na toTeraz som sa skoro posral pri horrore The Visit. Práve vychádza IT, čož verím v to, že to bude legenda <3
Inak filmy stoja zaprd, seriály sú lepšie :emoji_smiley:
Tak to jsme na tom stejně hele xDDěkuju :emoji_smiley: Bohužel, jsem velký fanda filmů.. no a všechny jsem jaksi viděl :emoji_smiley:
http://www.bombuj.eu/Ahoj,
Nejlépe Komedie, Horrory, Teen a klidně i jiný žánr, ale hlavně, aby byl ten film dobrej :emoji_smiley:
Díky moc! :emoji_stuck_out_tongue:
Tam taky ty filmy sleduji Ale díky.
Pár nenormálných aktivit :emoji_smiley:
Díky Pingy, to bude určo supr..Doporučuji Pat&Mat ve filmu. Celý film tam nikdo neřekne ani slovo, no co.. Aspoň ušetřili za dabing