• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Hexii

Heksy
Ahoj,
doporučil by mi někdo prosím nějaké dobré filmy? :)
Nejlépe Komedie, Horrory, Teen a klidně i jiný žánr, ale hlavně, aby byl ten film dobrej :D
Díky moc! :p

iTz_T1b0Rk0

autíčko
na horrory som expert :p skús napr. Deliver us from Evil, Babadook, Anabelle 1 aj 2, woman in black, sinister 1, sinister 2, Jesabelle, Ouija, The Purge, Smiler, 11 11 11, The Boy atď atď :D teraz ma viac filmov fakt nenapadne <3 dúfam že som pomohol

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
Teraz som sa skoro posral pri horrore The Visit. Práve vychádza IT, čož verím v to, že to bude legenda <3
Inak filmy stoja zaprd, seriály sú lepšie :D

Voojta

Ahoj,
doporučil by mi někdo prosím nějaké dobré filmy? :emoji_slight_smile:
Nejlépe Komedie, Horrory, Teen a klidně i jiný žánr, ale hlavně, aby byl ten film dobrej :emoji_smiley:
Díky moc! :emoji_stuck_out_tongue:
Harry Potter xD

Voojta

Ahoj,
doporučil by mi někdo prosím nějaké dobré filmy? :emoji_slight_smile:
Nejlépe Komedie Díky moc! :emoji_stuck_out_tongue:
scary movie, scary movie 2, scary movie 3, scary movie 4, scary movie 5, scary movide 69 Nevím kolik jich bylo, ale po pravdě jsem se skoro vždy smál tak, že jsem nemohl ani dýchat.

Hexii

Heksy
scary movie, scary movie 2, scary movie 3, scary movie 4, scary movie 5, scary movide 69 Nevím kolik jich bylo, ale po pravdě jsem se skoro vždy smál tak, že jsem nemohl ani dýchat.
Děkuju :D Bohužel, jsem velký fanda filmů.. no a všechny jsem jaksi viděl :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.