cital si si sakra ten spoiler? -_-No ti inteligentnější pro ty méně inteligentní jsou vždycky dementi, kreténi apod. :emoji_slight_smile: Ale k tématu... Ty tvrdíš, že to byla chyba v shopu. Já netvrdím, že to tak nemohlo být :emoji_slight_smile: Problém ale nastává tehdy, když se nad tím aspoň trošku zamyslíš :emoji_slight_smile: Což ty očividně nedokážeš :emoji_slight_smile: Kdyby ses nad tím zamyslel, tak bys jednoduchou dedukcí zjistil, že Wake ty ceny mohl dát takto i naschvál :emoji_slight_smile: Do hlavy mu nevidíš ani ty ani já :emoji_slight_smile: V pravděpodobných možnostech to ale je a nikdo to nemůže vyvrátit :emoji_slight_smile: Možnost, že to tak mohl udělat naschvál, tu je jen kvůli tomu, že nemá kvalitně zpracovaný pravidla :emoji_slight_smile: Proto se od nich odrážím a sám jsem je sem dal, abych potvrdil, že mám pravdu :emoji_slight_smile: Mysli si co chceš :emoji_wink:
Za takové dementní odpovědění a hadaní se bych dával rovnou Banned...Dawlin píše len pravdu :emoji_slight_smile:
bugger č. 2 sa ozval (@iTz_MinotaurSVK ahoj, nieje ti tento nick povedomy zo SB? :kekDawlin píše len pravdu :emoji_slight_smile:
Kdybych byl v AT tak takového cypa bych nepustil ani na server tak bud rád a neotravuj užUž viem prečo není kapr20 v AT :emoji_smiley:
tak proč tu řešiš s prominutím hovna, které porušují pravidla a snažíš se to obkecat jak nějaké ubrečené děckoLen škoda že v AT niesi :emoji_slight_smile: takže urobíš úplne hovno.
Strata času s vami BB.
to pripada skor k tebe lulLen urazas ľudí nič iné nevieš
Píše někdo, kdo tu psal o jiných, že jsou dementi? lul .. Radši se už nevyjadřuj Nic ti do toho ani neníto pripada skor k tebe lul
jemu tiez nie, tak bud ticho lolPíše někdo, kdo tu psal o jiných, že jsou dementi? :emoji_slight_smile: lul .. Radši se už nevyjadřuj :emoji_slight_smile: Nic ti do toho ani není :emoji_wink:
Nejdříve se podívej co tu řešiš a pak komentuj ostatní jestli uráží a nebo píšou pravdu Sám tady buzeruješ Wejka a děláš z něho blbce a to jen kvůli toho, že udělal chybičku/překlep a ty si toho nevyužival...Len urazas ľudí nič iné nevieš
On nadává jen takovým lidem jako si ty...co kazi jeho práci a snahu něco pro nás něco udělat...Kdybys nebyl zaostalej tak sám wake upozornil, že server není plně funkční a můžou se objevit chyby -_- Pokud ti vadí lagy a chyby co se objevují tak se seber a jdi třeba na GT...tam tvojí inteligenci a kecy určitě odceníMohl by se Wake aspoň vyjádřit ke své blbosti :emoji_slight_smile: A uznat, že máme pravdu. Jinak prej se už pěkně seká server :emoji_slight_smile: To jsi to dlouho udržel Waku :emoji_slight_smile)) sotva 2 dny a je to tam, kde to bylo před wipem :emoji_slight_smile) A měl by ses taky naučit slušně komunikovat :emoji_slight_smile: Nadávat hráčům, že jsou čuráci a piče, když můžeš být vděčnej, že hrajou zrovna na tvým serveru :emoji_slight_smile)) No někde si ten neúspěch v realným životě vybít musíš, jinak si to neumím vysvětlit :emoji_slight_smile:
Ahaa D Ovečka? ,,Skupina lidí něco dělá, je to proti pravidlům, budu hustej jooo, tak to udělám taky. Já jsem totiž líný vydělávat normální cestou, já radši budu bugovat, ať jsem co nejdříve v /baltop na výši.´´ Nebyly toto náhodou tvé myšlenky? Podle mě ano. Bug, ať už je jakýkoliv máš nahlásit a ne zneužívat. Ban za to máš zcela právem, chtěl jsi bugovat, tady je tvůj trest.Robili to všeci tak som to len skusil :emoji_slight_smile: nemal som z toho ani 10K možno
Chybu schválně? To promiň, ale to se musím zasmát. Wake je taky jenom člověk a lidé chybují. Proč by Wake tedy nemohl chybovat? Mohl se upsat, mohl něco přehlédnout.. To se stává běžně.. Nebo je snad Wake stroj, naprogramovaný nejlepšími developery světa? Ne.. A i kdyby, i takovýto bot se může splést. Nic není bezchybné, ani Wake.. Jak už tu zaznělo, Survival se mohl odložit klidně na 2 týdny a nemuseli jste jej mít tak brzy. Wake s tím ale nechtěl zdržovat, tak jej uvedl dříve. Dělal co mohl, ale stejně se pár chyb objevilo, což je u něčeho nového typické. Nejde udělat bezchybný server, kde by se nenašla ani jedna chybička, to prostě nejde.. Jinak, toto téma zamykám, jelikož se tu většina hádá, uráží a kdesi cosi. Pokud by tu někdo z AT chtěl napsat, ať tu nepíše a nebo to rovnou odemkne. Já své řekl a tímto to tu uzavírám ze své strany.Co když to tak Wake nastavil v tu chvíli schválně ? :emoji_slight_smile: Nikdy nemůžeš říct, že je to stoprocentně chyba, protože zrovna tohle nemají v pravidlech jasně daný :emoji_slight_smile: