• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Sláva víťazom, česť porazeným... BEventu som sa zúčastnila, nevyhrala som, nevadí mi to... A mimochodom, čo obnáša VIP na Creative? Dá sa nejak zakúpiť(pretože na crea hrávam dosť často)?

O můj bože,, Tohle se mi snad zdá... Dejte mi fakcu aď se probudím :D.. Tohle je fakt úžásné , jsem rád ,že se mi úsilí a čas který jsem do toho věnoval vrátilo ve výhru originálního Minecraftu , gratuluji všem .. kteří také vyhráli ,ale nižší cenu :) . A klaním se poraženým , že se také snažili ,ale neuspěli jako jiní . Smekám přede všema kdo dal do toho srdce , čas , úsilí . :) Toto je velmi šťastný den v mém životě a doufám ,že jich bude víc a ještě lepších něž je tento :) , Už nemám slov . jsem dojat :D.. Nechápu jak jsem mohl vyhrát. A doufám ,že se na předání klíče od originálního Minecraftu nějak domluvíme .

S pozdravem sm7tvc :)
Se máš :/ :( :D Ohromě Gratuluji!!! :) Já mít nikdy original nebudu, i kdybych stavěl třeba 1514h :/ :( :D Ještě jednou gratuluji! :)

P

PVNST

Návštěvník
Gratuluji všem výhercům ! :) A těm co nevyhráli, štěstí příště :)

/PVNST

wxt_22

Nový člen
Rád by som sa niekoho spýtal prečo mi neukazuje na creative VIP hoci som ho vyhral. :/ Za akúkoľvek odpoveď ďakujem. :)
- Skypi_SK

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.