MrRiox
Jednou tě budu vlastnit.
A rozloučky atď.. se nedáva do off topic... NE (rofl)(rofl)a mě vadí tyhle blbé komenty o tom že je to spam forka neřeknu kdyby jsem to dala na survival ale off-topic...
A rozloučky atď.. se nedáva do off topic... NE (rofl)(rofl)a mě vadí tyhle blbé komenty o tom že je to spam forka neřeknu kdyby jsem to dala na survival ale off-topic...
O pár rokov budeš ľutovať že si sa nepodakoval wakemuVždy lepšie ako keď tu vypisujú či majú skončiť a či nie a aj tak neskončia.. alebo že kto je ich bff a pod.. (hungry)(beaver)
Čo to zas trepeš? (facepalm)O pár rokov budeš ľutovať že si sa nepodakoval wakemu![]()
![]()
To že aký si blbý ._.Čo to zas trepeš? (facepalm)
čo prosím? si snáď koleduješ o IP ban už naozaj.. to že ty píšeš jak pri**** dieťa nie je môj problém.. nabudúce za takúto pi***** máš už fakt ban a je mi jedno čo spraví wake..To že aký si blbý ._.
Okačo prosím? si snáď koleduješ o IP ban už naozaj.. to že ty píšeš jak pri**** dieťa nie je môj problém.. nabudúce za takúto pi***** máš už fakt ban a je mi jedno čo spraví wake..
Ber to ako chceš.. každého ho už serie ako tu píšeš za neviem koľko ľudí.. raz tvoja sestra.. raz ty.. raz tvoja staršia sestra.. + ten tvoj (asi) najväčší spam čo tu je (čo sa týka samých kktín).. spamätaj sa a nepíš samé sračky..Okavyhrážaš sa mi
![]()
......fakt mi IPban, taky příjde docela moc....dejte jí ještě šanci, třeba jen Tempban na měsícAle IPBAN za to mi fakt přijde moc. Nechtělo by to zmírnit trest?
Souhlas.........fakt mi IPban, taky příjde docela moc....dejte jí ještě šanci, třeba jen Tempban na měsíc![]()
Jasně, to je bezesporu. Ale mám z toho trochu pocit, že Ty jsi ji nikdy moc nemusel, a že byl ten ban trochu ovlivněn Tvým postojem k ní. Nechci Tě obviňovat, nemohu to posoudit. Je to jen můj názor.Už sa rozhodlo, smola. O treste tu rozhoduje AT.